50e Sodexho restaurant serveert vanaf vandaag Ik Kies Bewust-gerechten

24/10/2007 17:10



Sodexho



Vanaf woensdag 5 september 2007 is Sodexho officieel geaccrediteerd door Stichting Ik Kies Bewust om naast de verkoop van voorverpakte Ik Kies Bewust-producten, het Ik Kies Bewust-logo op zelfbereide gerechten te voeren. Eén van de bedrijfsrestaurants van onze cliënt Corus serveert vanaf vandaag als vijftigste restaurant van Sodexho zelfbereide Ik Kies Bewust-gerechten.

Sinds de accreditatie is dit dus het vijftigste restaurant van Sodexho dat het Ik Kies Bewust-logo gebruikt. Alle medewerkers van deze restaurants zijn getraind om te werken volgens de richtlijnen van het speciale menuplan. Ook kunnen zij de consumenten met raad en daad bijstaan in hun bewuste keuze tijdens het werk. De invoering van het logo is op deze locaties zeer succesvol verlopen.

"Sinds de accreditatie loopt het aantal verzoeken vanuit onze cliënten storm. Er is duidelijk behoefte aan een eensluidende voorlichting over gezondere producten. Consumenten in de restaurants die het Ik Kies Bewust-logo inmiddels voeren, vragen bewust naar onze Ik Kies Bewust-gerechten," aldus Jeroen Stok, Directeur Communicatie.

Einde persbericht





http://www.sodexho-nl.com