Ingezonden persbericht


De nieuwe compacte SUV van Volkswagen

"De Volkswagen Tiguan moet rijden"

De nationale voorpremière van Volkswagens nieuwe compacte SUV, de Tiguan, deed smaken naar meer. Want wie de Tiguan met z'n sympathieke uiterlijk en functionele interieur in deze klasse eenmaal heeft gezien, wil nog maar één ding: rijden. Daarom ging Kamsteeg Auto Plaza met een aantal klanten datgene doen waar de Tiguan iedereen voor uitdaagt: rijden en wel off-road.

De voorpremière was bijzonder. Na een korte introductiefilm en een presentatie werden maar liefst zes Tiguan's met veel spektakel onthuld. Na de eerste stille bewondering ging men al gauw over tot het bekijken van de auto's. De opmerkingen "Wat een geweldige auto!", "Ik kan niet wachten om te gaan rijden." en "Het wachten meer dan waard.", waren meer regel dan uitzondering. Nadat een ieder rusteloos had plaats genomen in de auto's en deze uitgebreid had bekeken bleef er nog één ding over. De Tiguan uitproberen op het speciaal uitgezette off-road parcours met de nodige hindernissen met veel modder en water. In het parcours liet de Tiguan Track & Field zich van zijn beste kant zien. De reacties waren achteraf niets dan lovend.

Klasse apart
De Tiguan is een klasse apart: goede prestaties op het asfalt met terreinwaardige capaciteiten. Zowel kwalitatief als qua rijeigenschappen zal deze nieuwe Volkswagen zeker zijn plek in Nederland veroveren. De Tiguan staat vanaf 29 november in de showrooms van Kamsteeg Auto Plaza.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht