Elsevier Opleidingen en Europort Business School starten opleiding Bedrijfskundig Management

Opleiding biedt vrijstelling voor eerste jaar van geaccrediteerde bachelor opleiding Bedrijfskunde

Zwijndrecht, 24 oktober 2007 - Elsevier Opleidingen biedt samen met Europort Business School (EPBS) de nieuwe opleiding Bedrijfskundig Management aan. De opleiding is bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als manager. Na succesvolle afronding hebben de deelnemers toegang tot het tweede jaar van de NVAO erkende bachelor opleiding Bedrijfskunde aan de EPBS.

De opleiding Bedrijfskundig Management is bedoeld voor diegenen die opleidingen in praktisch leidinggeven succesvol hebben afgesloten. Zij heeft een duur van zestien bijeenkomsten en is ontwikkeld op basis van de bachelor opleiding Bedrijfskunde van EPBS. Er worden zes bedrijfskundige thema's behandeld door professionals uit de praktijk: marketing, bedrijfseconomie, integrale kwaliteitszorg, administratieve organisatie, management & organisatie en informatiemanagement.

De deelnemers ontwikkelen visie en beleid en hun praktische managementvaardigheden. Onder meer via vier papers waarin hun eigen werkomgeving centraal staat. Voor bedrijfseconomie en marketing moet een tentamen worden afgelegd. Na succesvolle afronding ontvangen deelnemers een PBNA-diploma Bedrijfskundig Management.

Door de samenwerking tussen Elsevier Opleidingen en EPBS krijgen deelnemers vrijstelling voor het eerste jaar van de driejarige bachelor opleiding Bedrijfskunde aan de EPBS, mits zij beschikken over het diploma praktisch leidinggeven of een gelijkwaardig diploma. Deze opleiding is NVAO geaccrediteerd.

Elsevier Opleidingen biedt via internet ondersteuning bij de opleiding. Via e-Coaching, e-Community en e-Learing krijgen deelnemers snel toegang tot docenten, de mogelijkheid eenvoudig samen te werken aan opdrachten en zich optimaal voor te bereiden op de tentamens.


- EIND-

Over Elsevier Opleidingen
Elsevier Opleidingen verzorgt sinds 1967 opleidingen voor professionals binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Met 20.000 deelnemers per jaar is Elsevier Opleidingen een van de grootste bedrijfsopleiders van Nederland.

Elsevier Opleidingen is een zus van Reed Business Information, de grootste uitgever van vakinformatie in Nederland. Beide bedrijven zijn onderdeel van Reed Elsevier, een wereldwijde uitgever van wetenschappelijke-, juridische- en vakinformatie en opleidingsproducten

Voor meer informatie: www.elsevieropleidingen.nl

Over Europort Business School
EuroPort Business School is een erkende onderwijsorganisatie die internationale studenten voorbereidt op een succesvolle toekomst in het bedrijfsleven. Zij doet dit middels innovatieve methoden en door een hoge kwaliteit van onderwijs aan te bieden aan studenten. EPBS biedt geĂŻntensiveerde en versnelde opleidingen die zijn opgezet in samenwerking met het bedrijfsleven. De focus ligt op individuele begeleiding door professionele docenten uit de praktijk.

Voor meer informatie: www.epbs.nl

Over NVAO
De NVAO waarborgt de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Voor meer informatie: www.nvao.net