Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GESLAAGDE EERSTE MODESHOW TREKT VEEL CELEBS
RAAK SCHIET IN ÉÉN KEER RAAK

Amsterdam, 24 oktober 2007 - De eerste modeshow van Jos van Raak was meteen een voltreffer. Yvonne Brandsteder, Micky Hoogendijk, de Dolly Dots Patty Zomer en Anita Heilker, Casper Reinders, Sunny Jansen, Bridget Maasland, iedereen was er. Zo'n vijfhonderd nieuwsgierige bekende en minder bekende modefanaten bewonderden de nieuwe collectie van Raak, die gisteren in het Post CS gebouw in Amsterdam werd gepresenteerd.

Avondjurken; eerste eigen lijn
De gasten waren laaiend enthousiast over de trefzekere designs van Raak geshowd door onder andere Froukje de Both, Georgina Verbaan, Ellemieke Vermolen en Irene van de Laar. De avond begon meteen spetterend met een selectie van de kledingmerken die de winkel Raak verkoopt, maar de collectie avondjurken - de eerste eigen lijn van Jos van Raak - stal echt de show. De modeliefhebbers raakten niet uitgepraat over de kleuren en mooie lijnen van deze galaserie.

Uitverkocht
Het was een avond vol met entertainment. De catwalkshow werd afgesloten met een optreden van Sonja Silva en Froukje de Both presenteerde aansluitend een verloting voor de gasten van een Nokia uit de nieuwe fashioncollectie Prism. Nokia heeft als doel beginnende en bijzondere designers te steunen en participeerde daarom graag in deze show van Raak. Na tienen was het tijd voor een swingende after party met DJ Dekky. In "Mini-Raak", een mobiele winkel vol glitterjurken, glamourshawls en bonttasjes waren aan het eind van de avond zelfs al diverse kledingstukken volledig uitverkocht! "Ik was op veel voorbereid, maar deze enorme toeloop had ik niet verwacht," aldus Jos. Na afloop van de show nam Designer Jos van Raak omringd door zijn modellen een daverend applaus in ontvangst van het enthousiaste publiek: "Ik ben intens trots en dit is zeker voor herhaling vatbaar".

De modeshow is mede mogelijk gemaakt door:
Nokia, Super Trash; Malène Birger; Whiite, Tara Jarmon, Aaiko; Team Rob Peetoom; Redken; Raak Promotion

Jos van Raak (1969) is binnen enkele jaren een begrip geworden in de modewereld. Zijn designs zijn opvallend eigentijds. Zijn modewinkels - gevestigd aan de Leidsestraat en de 1e van der Helststraat - brengen dameskleding en accessoires van bekende doch originele merken, waarbij zijn voorkeur gaat naar Scandinavische, Franse en Italiaanse merken. Vanaf nu is daar ook zijn nieuwe eigen collectie avondjurken verkrijgbaar. Voor informatie www.raakamsterdam.nl.