Ingezonden persbericht


persbericht

Toshiba TEC gaat samenwerking aan met Metro Group voor grootschalige test van

item-level RFID in kledingwarenhuis

Amersfoort/Essen (Duitsland), 24 oktober 2007 Toshiba TEC Corporation, wereldwijd toonaangevend leverancier van automatiseringsoplossingen voor retail en industrie, ondersteunt de RFID item-level pilot van Metro Group met de geavanceerde

B-SA-4 desktop printers die zijn uitgerust met Toshiba TEC s nieuwste UHF RFID-technologie. Toshiba TEC is partner in het Future Store Initiative van Metro Group en participeert in de meest uitgebreide item-level test voor een winkelomgeving bij het Galeria Kaufhof warenhuis van Metro Group in het Duitse Essen. De test is 20 september gestart voor de duur van zes maanden.

Het RFID programma wordt getest binnen een live retailwinkelomgeving zodat actuele bevindingen zullen leiden tot aanpassingen en verbeteringen aan het RFID-systeem.

De SA-4 barcodeprinter - geschikt voor RFID is een desktopprinter maar evenaart de prestaties van een industriële printer. In de printer zijn de eerste nieuwe RFID-modules geïnstalleerd die speciaal zijn ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de speciale vereisten van de interne printomgeving.

Over TOSHIBA TEC

TOSHIBA TEC Nederland is een toonaangevende producent van informatiesystemen voor de retail en de industrie. Haar productontwikkeling is erop gericht te anticiperen en in te spelen op potentiële behoeften van klanten. Dat resulteert in producten die de eindgebruiker een grote toegevoegde waarde opleveren.

TOSHIBA TEC Europe is leverancier van totaaloplossingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, bediening en onderhoud van point-of-salesytemen (POS), kassa s, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen.

TOSHIBA TEC Corporation heeft een wereldwijde omzet van 355 miljard yen en telt 58 kantoren die samen meer dan 13 000 mensen tewerk stellen. TOSHIBA Corporation is de meerderheidsaandeelhouder van TOSHIBA TEC, en biedt het de ondersteuning van een toonaangevende wereldwijde organisatie met een sterke aanwezigheid in vier continenten.