Ingezonden persbericht


Persbericht

Ivo Niehe in de nieuwe commercial van De Telefoongids

Jan van Otterlo, bekend van De Telefoongids, in TV Show op reis

Amsterdam, 24 oktober 2007 Van alle ontmoetingen die ik heb gehad, zijn er twee die mij tot de laatste adem zullen bijblijven, benadrukt Ivo Niehe in de nieuwe commercial van De Telefoongids. &Barbra Streisand en Jan van Otterlo. Vanaf vandaag is Ivo Niehe het gezicht van de nieuwe Telefoongidscampagne. Bekende stellen zoals Ruud & Estelle Gullit, Antonie Kamerling & Isa Hoes en René & Natasja Froger, gingen Ivo Niehe voor in de eerste drie commercials van De Telefoongids. Het is de eerste keer dat Ivo Niehe in een commercial meespeelt.

In deze vierde Telefoongids commercial draait het om Jan van Otterlo van Verhuizingen van hier tot Tokio . Jan van Otterlo is zo bekend door zijn advertentie op detelefoongids.nl dat hij per dag duizenden aanvragen voor een verhuizing moet behandelen. Ook de roddelbladen nemen zijn leven continu onder de loep vanwege zijn sterrenstatus. Daarom is hij naar een idyllisch eiland verhuisd om alle persaandacht te ontlopen. Ivo Niehe mag hem echter bij hoge uitzondering wel interviewen. Of toch niet?

Via deze ludieke commercial laten we gebruikers en adverteerders van De Telefoongids zien dat De Telefoongids hét middel is om als bedrijf door het grote publiek gevonden te worden, zegt Dolf Weiler, Marketing Directeur van De Telefoongids.

RTV campagne

Bureau N=5

Concept Pim Kok en Hakan Coskunsoy

Art director Hakan Coskunsoy

Copywriter Pim Kok

TV director Linda Kiphardt

Account Rob-Jan Hendriks, Tamara Schelvis

Productiemaatschappij HazazaH

Regie Wim van der Aar

Producer Ralph de Haan

DP Rogier Stoffers

Montage Teun Rietveld

Geluid Wim Vonk

Post productie Valkieser, Glassworks

Verantwoordelijk bij klant Dolf Weiler, Monique Munsterman, Marcel van der Molen

Over De Telefoongids BV

Maandelijks wordt De Telefoongids op Internet door meer dan 5,5 miljoen unieke bezoekers gebruikt voor het vinden van bedrijfs- en persoonsgegevens, waarmee www.detelefoongids.nl in de top-5 (Multiscope, jaaroverzicht 2006) van de meest bezochte sites in Nederland staat. Dagelijks wordt De Telefoongids door bijna twee miljoen mensen geraadpleegd. Dit maakt De Telefoongids BV tot marktleider in directory services in Nederland. Naast de jaarlijkse uitgave van 45 regiogidsen die gratis worden verspreid onder ruim zeven miljoen huishoudens en 700.000 bedrijven in Nederland, is De Telefoongids ook te raadplegen via; De Telefoongids Professioneel, 1888 nummerinformatiedienst, SMS 1313, Siemens thuistelefoon, Nokia lokal search, Google Earth en mobiele routeplanners (FalkMobile en KPN op Weg). De Telefoongids BV, gevestigd in Amsterdam, is een zelfstandig opererend bedrijf, er werken ruim 700 mensen.

Meer informatie over De Telefoongids is te vinden op: www.detelefoongids.nl.



Ingezonden persbericht