Guido Gerrits nieuwe Channel manager Aladdin Knowledge Systems

IJsselstein, 24 oktober 2007 - Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, heeft Guido Gerrits aangesteld als Channel manager Benelux. Gerrits volgt hiermee Jan Leeflang op die eerder dit jaar is benoemd tot Sales Director Enterprise Security.

Guido Gerrits was tot voor kort werkzaam bij security- en storage-distributeur Magirus. Als Security product manager was hij daar onder meer verantwoordelijk voor het Aladdin-portfolio. Gerrits heeft hiermee ruime ervaring en kennis opgebouwd op het gebied van security en ook specifiek met betrekking tot de producten van Aladdin. Verder werkte hij onder meer bij Acal als Sales consultant. In zijn nieuwe functie als Channel manager zal Gerrits zich bezighouden met het partnerbeleid van Aladdin en het uitbreiden van het reseller-netwerk.

Gerrits over zijn aanstelling: "Aladdin is technologisch zeer vooruitstrevend en levert hoogwaardige security-oplossingen waarmee het proactief inspeelt op nieuwe bedreigingen. Hiermee onderscheidt het bedrijf zich sterk van andere leveranciers. Als Channel Manager zie ik het als een mooie taak om dit onderscheid te benadrukken en daarmee de positie van Aladdin bij onze resellers verder te versterken."

Een foto op hoge resolutie is op te vragen via: aladdin(at)whizpr.nl

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.