Ingezonden persbericht


style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; LINE-HEIGHT: 150%; TEXT-ALIGN: center; mso-outline-level: 1"

De Leystroom tekent contract Microsoft Dynamic NAV en Q-zorg Dynamic NAV en Q-Zorg

'Kennis en ervaring van Qurius in zorgsector maakte keuze compleet'

24 oktober 2007

- Met de keuze voor de Q-Zorg software van Qurius wil het Bredase verzorgingstehuis De Leystroom de integrale ondersteuning van haar bedrijfsprocessen verbeteren. Met de samenwerking tussen beide organisaties maakt De Lelystroom een belangrijke stap voorwaarts met betrekking tot digitale aanlevering en uitwisseling van gegevens naar de overheid, zorgkantoren en andere zorginstanties. Mede door de keuze voor de op Microsoft Dynamics(TM) gebasseerde software van Qurius mocht de Leystroom van de lead-auditor van het Keurmerkinstituut KIWA vernemen dat De Leystroom de eindtoetsing positief heeft doorlopen. In oktober 2007 zal het formele HKZ-certificaat worden uitgereikt. QNP, dat gespecialiseerd is in automatisering & telecommunicatie, draagt zorg voor realisatie van het netwerk en de infrastructurele voorzieningen.
De Leystroom is een erkende AWBZ/BOPZ-instelling en heeft een capaciteit van 79 bedden, bestemd voor verzorging- en verpleeghuiszorg en aanvullende verpleeghuiszorg. Tevens beschikt De Leystroom over een afdeling Extramurale Zorg op de locatie Mgr. Hopmansstraat 2 te Breda. De verlening van extramurale zorg betreft momenteel nog hoofdzakelijk zorg aan religieuzen van de congregaties van de H. Elisabeth en "Alles voor Allen". In de toekomst wordt deze zorg mogelijk uitgebreid naar bewoners uit de wijk Brabantpark, Heusdenhout en Centrum.
Vanuit De Leystroom wordt ingevolge de Wet Maatschappelijke Ondersteuning ( WMO) huishoudelijke hulp geboden aan bewoners uit de wijk Brabantpark en Heusdenhout, uiteraard indien men over de benodigde CIZ-indicatie beschikt. De Leystroom wil een echt centrum zijn voor wonen, zorg, behandeling en welzijn. De verpleging, verzorging, behandeling en begeleiding worden daarbij afgestemd op de zorgbehoefte van de cliënten.

Qurius
N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en van IT-infrastructuren, inclusief infrastructuren. Qurius telt ruim 900 medewerkers; het hoofdkantoor is in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.300 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Qurius is door Microsoft® benoemd tot de 2007 global Microsoft Dynamics(TM) Partner of the Year. Meer informatie is beschikbaar op

www.qurius.nl

---

Contact

Qurius,
Klaas
Visser: telefoon 0418 683 500 of
klaas.visser@qurius.nl

Pride
PR, Jan Faber: telefoon 071 568 00 28 of

jan@pridepr.nl

---