Opening Go D'Oro: Uniek restaurant van school en ondernemer


AMSTERDAM, 20071010 -- Op woensdag 24 oktober as opent restaurant Go d'Oro officieel haar deuren. Go d'Oro is een bijzonder initiatief van een school voor praktijkonderwijs in Amsterdam, De Dreef, en een particuliere ondernemer, Oscar Stratmann. Beide partijen hebben geïnvesteerd en runnen dit restaurant: de school door de weeks overdag en Stratmann cs in de avonden en het weekend. Hierdoor is het mogelijk geworden om een werkelijk prachtig restaurant te realiseren. Een fantastische en uitdagende leeromgeving voor de leerlingen van het praktijkonderwijs.

Steeds meer is het onderwijs gericht op het leren in een levensechte leeromgeving. Dit geldt zeker voor het praktijkonderwijs. Leerlingen van het praktijkonderwijs hebben moeite met theoretisch leren en ontwikkelen zich vooral door veel praktijkleren in levensechte situaties. En levensechter dan dit restaurant kan bijna niet. De leerlingen maken dagelijks heerlijke lunchgerechten klaar en serveren deze aan de gasten. Hierdoor leren zij allerlei vaardigheden en competenties die later nodig zijn als zij later zelfstandig aan het werk gaan. Go d'Oro heeft een aantrekkelijke lunchkaart waar wellicht iedereen een goede keus kan maken. Het aanbod varieert van een culinaire lunch tot allerlei (huisgemaakte) broodjes. En dit alles in een werkelijk schitterende ambiance.
Het restaurant is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Go d'Oro is gelegen aan de Verrijn Stuartweg 28A in Diemen. Goed bereikbaar met metro lijn 53 (halte Verrijn Stuartweweg). Telefoon: 020 4166660. De menukaart is te zien op www.godoro.info (vanaf 22 oktober)
Op woensdag 24 oktober as zal het restaurant tussen 14.00 en 16.00 feestelijk geopend worden





Ruud Drupsteen