Ingezonden persbericht


NIEUWE CA CLARITY PPM-SOFTWARE VERSNELT IMPLEMENTATIE EN VEREENVOUDIGT GEBRUIK IN DE HELE ORGANISATIE

CA Productivity Accelerator Tool biedt gepersonaliseerde en kosteneffectieve PPM-training voor IT-gebruikers

Utrecht, 24 oktober 2007 - CA (NYSE: CA) introduceert een nieuwe versie van de CA Clarity Project & Portfolio Management-software (PPM) met dienstverlening en een gepersonaliseerde trainingstool voor CA Clarity PPM. Dankzij de nieuwe software, diensten en training is CA's complete PPM-oplossing nog sneller te implementeren en eenvoudiger te gebruiken. Hierdoor is het voor klanten mogelijk sneller en op kosteneffectieve wijze voordelen te behalen door een verbeterde aansluiting tussen IT-investeringen en bedrijfsprioriteiten.

CA's verbeterde PPM-aanbod sluit aan op de EITM-visie (Enterprise IT Management) van CA, die als doel heeft de IT te uniformeren en te vereenvoudigen.

De nieuwe versie van CA Clarity PPM-software is aanmerkelijk verbeterd in gebruik en applicatieprestaties. De accelerators in de nieuwe versie bevatten elk dashboards, rapportages en best practices die zijn ontworpen om de implementatie en adoptie door eindgebruikers te versnellen. Deze accelerators zijn de PMO Accelerator 2.0 en Federal PMO Accelerator 2.0 die content en rapportages bevatten. Deze zijn speciaal ontworpen om het Project Management Office (PMO) in staat te stellen om snel best practices van project- en programmamanagement door te kunnen voeren.

"Door de hoge eisen die gesteld worden aan IT-organisaties staan CIO's meer onder druk dan ooit. Zij moeten kunnen verantwoorden dat elke euro, elk uur en alle infrastructuur-middelen worden ingezet waar ze de grootste bijdrage aan de bedrijfsprestaties leveren", zegt Carl Landers, Vice President Marketing van CA Clarity PPM-software. "Met de laatste verbeteringen in CA Clarity PPM-software kunnen onze klanten deze uitdagingen aangaan - zelfs als de IT-omgevingen steeds complexer en de projectportfolio's steeds diverser worden - door een verbeterd inzicht in financiële en management-aspecten."

De best practices van meer dan 800 succesvolle wereldwijde PPM-implementaties hebben bijgedragen aan CA's nieuwe benadering van dienstverlening. CA biedt een gestroomlijnde methodologie, datamigratie-mogelijkheden en 'lift-and-drop'-functionaliteiten van CA Clarity zoals de PMO Accelerator. Hierdoor kan sneller voordeel behaald worden. De nieuwe benadering biedt productinstallatie, toepassing van best-practices en in het veld bewezen aanpassingsmogelijkheden. Ze bouwt verder op '30 dagen tot Clarity', een programma dat vorig jaar door CA is geïntroduceerd. De oplossingen worden continue aangevuld met nieuwe functionaliteit.

Om een gepersonaliseerde en kosteneffectieve PPM-training te kunnen bieden, levert CA ook de CA Productivity Accelerator (CA PA). Dit is een trainingsoplossing die direct ondersteuning biedt voor eindgebruikers van CA Clarity PPM. De CA Productivity Accelerator voorziet gebruikers van informatie gebaseerd op de plaats waar zij zich bevinden binnen de CA Clarity PPM-applicatie op ieder gegeven moment. De CA PA bestaat uit drie componenten: trainingsmateriaal, bewerkingsmogelijkheden om materiaal te modificeren of creëren en educatiediensten voor het ontwikkelen en aanbieden van trainingsmaterialen. Dit compleet gesynchroniseerde platform maakt het mogelijk om gebruikerseffectiviteit en -adoptie te optimaliseren terwijl trainingsactiviteiten gestroomlijnd worden.

(466 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA Clarity
CA Clarity, de Project en Portfolio management-oplossing (PPM) van CA, maakt het voor IT-organisaties mogelijk succes te realiseren door de samenwerking van IT met de rest van de organisatie te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Het CA Clarity-systeem omvat geïntegreerde IT portfolio-planning, demand management, projectmanagement, resource-planning en tijd- en kostenmanagement. Meer dan 650.000 gebruikers in meer dan 700 bedrijven vertrouwen op CA Clarity om IT-activiteiten te plannen en nieuwe productontwikkelingen te beheren. Meer informatie over CA Clarity is beschikbaar via http://ca.com/clarity.

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management voor ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia. N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, PR bureau: Tel : 040-235 46 00 Fax 040-235 46 01
E-mail : maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA: E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com