WE GOT TO DO SOMETHING : song tegen de lamlendigheid in Nederland


nieuwe single Harry Loco roept op zelf ook eens iets te gaan doen

, 20071024 -- Nieuwe single Harry loco roept op het heft in eigenhand te nemen; mensen laten te veel dingen aan de overheid over, de overheid is log traag en onbetrouwbaar ,dus mensen laten we zelf zorgen dat het morgen beter wordt.

Nieuwe single Harry loco roept op het heft in eigenhand te nemen; mensen laten te veel dingen aan de overheid over, de overheid is log traag en onbetrouwbaar ,dus mensen laten we zelf zorgen dat het morgen beter wordt.
Een voorbeeld hiervan is het DREAMDAYFESTIVAL in Wageningen komende zaterdag, de Nah-Stichting heeft zelf de handen uit de mouwen gestoken en met behulp van vrienden en kennissen een geheel nieuw festival laten ontstaan. Een uitgebreid middag programma voor kinderen en s'avonds voor de ouderen.

Harry heeft afgelopen februari een Aktie gevoerd voor het Groningse jongetje Lean, die na bijna verdronken te zijn geweest NAH (niet aangeboren hersenletsel) had opgelopen. De zorgverzekeraar wilde de broodnodig zuurstoftherapie niet vergoeden (en nog steeds niet) gelukkig is Lean wel geholpen door de aktie en het gaat uitstekend met hem.

DREAMDAYFESTIVAL vraagt om aandacht om zodoende ook de andere kinderen aan zuurstoftherapie te helpen.
De single WE GO TO DO SOMETHING wordt komende zaterdag uitgebracht, is dan al te downloaden (Legaldownload) en ligt maandag in de winkels

DREAMDAYFESTIVAL Wageningen 27 oktober in en bij het WICC

Meer informatie ; Harry 062854681





Ingezonden persbericht