Single wintersportvakantie wint aan populariteit


OOSTERHOUT, 20071024 -- De combinatie van een groter groeiende groep singles en de toename van het aantal reisaanbieders maakt dat er ook in de winter steeds vaker gekozen wordt voor een specifieke singlereis. Niet de verre oorden, maar authentieke wintersport landen zoals Oostenrijk en Frankrijk doen het bijzonder goed bij de wintersportende alleenstaande.

Eerder vroeg boeken
De toenemende populariteit van deze single winterreizen wordt onderschreven door diverse reisaanbieders. "Begon het vroeg boeken voorgaande jaren pas aan het eind van oktober, nu begint dit al in de loop van september" aldus Rineke van Doorn van One2gether Travel. Ook Harold Blanken van SnowVibes onderschrijft deze ontwikkeling. Deze relatief nieuwe tak van het alom bekende VillaVibes ervaart dat de belangstelling voor wintersportreizen onder de singles nu al erg groot is. "De aanmeldingen stromen eerder binnen dan andere jaren" aldus Blanken.

Grotere informatiebehoefte
Ook de aanbieders van online magazine Singlessite constateren een toenemende belangstelling voor wintersportreizen onder de singles. Dit blijkt uit het feit dat de vraag naar specifieke winterreizen groter is dan anders en de daarvoor samengestelde wintersportspecial al eerder en drukker wordt bezocht en geraadpleegd dan in voorgaande jaren.





Ingezonden persbericht