Kookstudiogids.nl komt met KookstudioTrends 2007


OISTERWIJK, 20071024 -- Waarom zijn kookstudio's zo populair in Nederland? Wie is deze consument die de kookstudio's zo massaal bezoekt? Is het bezoekersaantal ten opzichte van 2006 gedaald of gestegen? Wat is de meest populaire keuken in Nederland? Maar ook, is de vraag naar biologische producten en workshops toegenomen en hoe kookt de gemiddelde Nederlander die een kookstudio bezoekt?

In opdracht van Kookstudiogids.nl zal binnenkort een nieuw marktonderzoek worden uitgevoerd met als titel `KookstudioTrends 2007'. Het onderzoek heeft tot doel de marktontwikkelingen van de kookstudiobranche in kaart te brengen en door het verspreiden van deze kennis de branche mede te stimuleren.

Aanleiding voor het onderzoek is de grote diversiteit aan kookstudio's in Nederland. Met een totale omzet van meer dan 55 miljoen euro en maar liefst 1 miljoen bezoekers per jaar (bron: Kookstudiogids.nl) is de kookstudiobranche er een die ertoe doet. Tot op heden is er geen organisatie geweest die overkoepelende initiatieven ontplooide om deze branche in kaart te brengen en mede te ontwikkelen. Kookstudiogids.nl wil deze rol op zich nemen, onder andere door middel van het onderzoek `KookstudioTrends 2007'.

Over het onderzoek
Kookstudio's met een vermelding op Kookstudiogids.nl zullen binnenkort worden benaderd voor deelname aan het onderzoek. Inmiddels telt de website van Kookstudiogids.nl meer dan 400 kookstudio's. Een actieve deelname door kookstudio's aan het onderzoek zal een representatief beeld kunnen geven van de Nederlandse markt. Onder de deelnemers aan het marktonderzoek wordt een mooie prijs verloot, wij hebben knifeworld.nl bereidt gevonden deze prijs aan te bieden.

Kookstudiogids.nl wil het onderzoek KookstudioTrends jaarlijks uitvoeren. Met antwoorden op 50 vragen verwachten wij een getrouw beeld te kunnen vormen van trends en ontwikkelingen in de markt. De resultaten van het marktonderzoek zullen eind 2007 bekend worden gemaakt via diverse mediakanalen en via Kookstudiogids.nl.

Importeur en distributeur Knifeworld verloot maar liefst 10 prijzen onder de kookstudio's die deelnemen aan dit marktonderzoek!
Hieronder valt o.a een unieke met de hand gemaakte snijset "Unique Sabatier" uit Thiers (Frankrijk).





Kookstudiogids.nl