Ingezonden persbericht


Opnames 'Regiotap' in De Leeren Lampe Raalte met als hoofdgast Jan Smit

RAALTE - 'Regiotap op stap' komt op donderdag 25 oktober naar De Leeren Lampe in Raalte. Voor deze opnames hebben de gastheren Willie Oosterhuis en Theo Tap als hoofdgast Jan Smit aan tafel.

Doordat het populaire programma uit haar jasje is gegroeid, wordt het niet meer in de studio van RTV Oost opgenomen. Het muziekprogramma, waarin de presentator Willie Oosterhuis en Theo Tap artiesten van allerlei pluimage ontvangt, wordt tegenwoordig op verschillende grote Overijsselse locaties opgenomen. Eén van de locaties is dus De Leeren Lampe, dat op 25 oktober voor de eerste keer decor is voor 'Regiotap op Stap'. Een tweede keer zal plaatsvinden op 31 januari, de donderdag voor de Carnaval. De Raalter horecagelegenheid valt dus meteen met de neus in de boter, want Jan Smit is niet de minste om als hoofdgast te hebben. Daarnaast komen er ook nog diverse andere artiesten van Nederlandse bodem naar Raalte. Zij worden een week voor de opnames bekend gemaakt, waardoor het complete programma nog een verassing is. Deze artiesten geven na afloop van de opnames voor 'Regiotap op stap' een extra optreden, om er zo een geweldige avond van te maken.

De zaal van De Leeren Lampe is geopend om 18:00 uur en de opnames beginnen om 19:30 uur. Het totale feest zal rond 00:00 uur worden afgesloten. De toegangskaarten zijn te reserveren via info@deleerenlampe.nl of bel 0572 355855.