Ingezonden persbericht


Carrièrebeurs voor de Mode in het World Fashion Centre Amsterdam

Graag nodigen wij u uit voor de CarrièreBeurs voor de Mode op donderdag 25 oktober aanstaande in het World Fashion Centre Amsterdam.

Tijdens dit evenement ontmoeten werkzoekenden en modebedrijven elkaar. Bovendien worden modeprofessionals zoals HR managers, preventiemedewerkers en winkeleigenaren in één dag volledig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van wetgeving, ziekteverzuim en -preventie en opleidingsmogelijkheden. Op de beurs zijn meer dan 40 modebedrijven en dienstverleners in de mode vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er verschillende workshops.

------ PERSBERICHT 3 oktober 2007------

Carrièrebeurs voor de Mode

De tweede editie van het vakevenement Carrièrebeurs voor de Mode is op 25 oktober in het World Fashion Centre in Amsterdam. Hét evenement voor werkzoekenden in de modebranche en professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De Carrièrebeurs voor de Mode is dé gelegenheid om potentiële werkgevers persoonlijk te ontmoeten en te netwerken. Ook worden workshops en 'speed intakes' georganiseerd. De vacatures zijn uiteenlopend; van shopmanager en verkoper tot stylist en inkoper.

Bezoekers en belangstellenden kunnen deelnemen aan diverse workshops. Daarnaast zijn er 'speed intakes' waarbij bezoekers direct aan werkgevers worden gekoppeld. Een 'speed intake' is een flitsende nieuwe manier van solliciteren, waarbij de kandidaat zich in één uur tijd aan 8 verschillende werkgevers kan voorstellen.

Op de beursvloer presenteren zich meer dan 40 bedrijven gespecialiseerd in mode, werving&selectie en dienstverlening. Deelnemende bedrijven zijn op zoek naar nieuwe mensen en bereid ter plekke solllicitatiegesprekken te voeren. Tekenend voor het succes van deze opzet is dat tijdens de eerste editie vorig jaar op de Carrièrebeurs voor de Mode zelf al arbeidscontracten zijn getekend.

De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:30, toegang is gratis na registratie via www.fashionunited.nl/event.

------- EINDE PERSBERICHT ------

Toelichting:
FashionUnited Event is een onderdeel van de FashionUnited Group. FashionUnited biedt de mode-industrie een wereldwijd platform om middels nieuwe media de bedrijfsvoering te optimaliseren. Momenteel staat de formule in 12 landen. De regionale platforms zijn vooral bedoeld voor modevakmensen, maar ook consumenten kunnen er voor informatie terecht. Iedereen kan nieuws kenbaar maken, een vacature plaatsen of een CV opgeven, en iedereen kan zijn website plaatsen en uiteraard handelen op de eMarketplace. FashionUnited!

Voor meer informatie en een toegangsbewijs kunt u contact opnemen met:

Jacqueline Bulut
+31647165340
jacqueline.b@fashionunited.com
www.fashionunited.nl/event