NCRV

Babyboom

Verrassingen en teleurstellingen Babyboom

Afl. 2 op donderdag 25 oktober

Afl. 3 op donderdag 1 november

20.30 uur, Nederland 1

Vanaf donderdag 18 oktober 2007 start de NCRV op Nederland 1 met de tiendelige unieke serie Babyboom. De presentatie is in handen van Caroline Tensen. In 'Babyboom' worden bijna een jaar lang 100 koppels of alleenstaanden met een kinderwens op de voet gevolgd.

Aflevering 2:

De mannen worden uitgenodigd om mee te doen aan een grootschalig spermaonderzoek. Hoe is het gesteld met het zaad van de Babyboommannen? We zien hoe het verder gaat met Fanny en Olof, zij zijn al bijna vijf jaar bezig. Verder het verhaal van Astrid en Tom. Zij konden tijdens de massale test in de studio niet geloven dat ze zwanger waren. Nu krijgen ze helaas slecht nieuws.

Aflevering 3:

Arnoud heeft zijn sterilisatie ongedaan laten maken; hij wil geen kans uitsluiten om zijn vrouw Coretty 'natuurlijk' zwanger te maken. Verder Ruud en Marije; Ruud heeft zaadbalkanker gehad en daardoor is de kwaliteit van zijn zaad ernstig aangetast. Gaat het ze toch lukken om zwanger te worden? Levensgenieters Quintus en Anoeska krijgen een enorme verrassing.

Alle wederwaardigheden over de Babyboom-deelnemers en andere informatie over zwanger (willen) worden is nu al te vinden op www.babyboom.nl. Openhartig delen de koppels hun ervaringen via hun eigen blog. Gelijktijdig met de eerste uitzending van Babyboom, op 18 oktober, ligt in de winkel het Babyboom Zwanger Zap Boek. Alle vragen en antwoorden over vruchtbaarheid & IVF, zwangerschap, prenataal onderzoek, voeding & lifestyle, de baby van week tot week, de bevalling, pijnbestrijding, het kraambed, borstvoeding en anticonceptie. Auteur: Mariël Croon, verloskundige en tevens als deskundige aan het programma verbonden.