Gemeente Coevorden

Donderdag 25 oktober Wmo-informatiemarkt in Sleen

Hoe kom ik aan huishoudelijke hulp of hulpmiddelen om mijn huis aan te passen of hulpmiddelen voor mijzelf, als ik het niet meer zo goed alleen kan?
De gemeente Coevorden en Stichting Welzijn 2000 organiseren samen een informatiemarkt voor ouderen en belangstellenden, om hen goed op de hoogte te houden van wat er allemaal mogelijk is om langer maar ook gerieflijker zelfstandig thuis te blijven functioneren.

De gemeente Coevorden signaleert dat de nieuwe wet Maatschappelijke ondersteuning (Wmo) die sinds 1 januari 2007 wordt uitgevoerd, nog veel vragen oplevert bij de inwoners van de gemeente Coevorden. Vandaar dat zij samen met Stichting Welzijn 2000 meerdere informatiemarkten houden om deze wet bekender te maken bij de inwoners. De zorgaanbieders, Steunpunt Mantelzorg, Maatschappelijk werk, Welzijn 2000 en de gemeente Coevorden zullen deze middag aanwezig zijn om zich aan de bevolking te presenteren. Iedereen die een beroep moet doen op de Wmo kan hier terecht met alle vragen.

Wanneer en waar?

De volgende infomarkt wordt gehouden op donderdag 25 oktober 2007 in Multifunctioneel Centrum "De Brink" Brink 1 te Sleen vanaf 14:00 uur. Ook wethouder T.Pot-Eland zal deze middag aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Iedereen die geĂŻnteresseerd is, is van harte welkom!