Park-Line

22 oktober 2007 - Park-line Parkeren in Leeuwarden

Park-line parkeren is vanaf 25 oktober ook mogelijk in Leeuwarden. Leeuwarden is daarmee de tweede grote gemeente in het noorden van het land die de mogelijkheid Park-line parkeren aanbiedt.

Introductiekorting inwoners Leeuwarden
Ter introductie van Park-line parkeren in de Gemeente Leeuwarden kunnen inwoners, bedrijven of bezoekers van Leeuwarden tot en met 11 november aanstaande inschrijven tegen een aantrekkelijk introductietarief. Klik hier om in te schrijven!

U krijgt na inschrijven een Park-line kaart voor in de auto die u met een bijgeleverd hoesje achter de voorruit bevestigt. Bij het wegzetten van de auto belt u naar Park-line en voert u de code van het parkeergebied in zoals deze op de borden is vermeld en wanneer u vertrekt belt u wederom met Park-line om u af te melden. U betaalt hierdoor voor de exacte parkeertijd. De parkeerkosten worden achteraf maandelijks in rekening gebracht door Park-line. Controleurs van de gemeente scannen de kaart en kunnen op die manier zien dat u zich heeft aangemeld.

Huidige klanten Park-line

Bent u al lid van Park-line dan kunt u vanaf 25 oktober ook in Leeuwarden parkeren net zoals u in de andere gemeenten kunt parkeren met Park-line.