Ingezonden persbericht


Persbericht
Badcuyp Centrum voor Muziek

High energy modal jazz door het Bart Lust Quintet

Amsterdam, 23 oktober 2007.

In de Badcuyp Centrum voor Muziek treedt het Bart Lust Quintet op dat "high-energy-modal-jazz" speelt. Op ongekend smaakvolle wijze combineert dit quintet de stijlelementen uit de Amerikaanse en Europese (lees: lyrische) jazz. Mede daardoor ontstaat hun uniek quintet geluid, hetgeen nog wordt versterkt door de combinatie van trombone en tenorsax; typerend voor de "Bart-Lust-klankkleur". De kwaliteit van dit quintet is onmiskenbaar hoog en garandeerd een aangename avond. Bart Lust is op dit moment vooral bekend als leadtrombonist van de New Cool Collective Band. Samen met de naamgever vormen Tom Beek (tenorsax), Steven Hupkens (piano), Ben Janssen (bas) en Frank auf dem Brinke (drums) vormen dit warmbloedig quintet.

Donderdag, 25 oktober. Aanvang 21.30 uur, in de bovenzaal van de Badcuyp Centrum voor Muziek, in Amsterdam. Toegang: E 8.-.

De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en interessante onderstromen. Vooor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische producten.

///einde persbericht///

Met vriendelijke groet,

Loek Lufting, communicatie en media.

De Badcuyp Centrum voor Muziek
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM AMSTERDAM
Tel. 020-6759669
Fax. 020-6708913
E-mail communicatie@badcuyp.nl Website: www.badcuyp.nl