Ingezonden persbericht


Persbericht
Badcuyp Centrum voor Muziek

Dinerconcert door SOELAAS

Amsterdam, 23 oktober 2007.

Soelaas, het duo van Eva Kieboom (tevens zangeres van de Braziliaanse jazzgroep Sensual) en Markus Ilmari (ex-gitarist van Ziel), brengt een nederlands gezongen liederenprogramma tijdens een sfeervol dinerconcert in de Badcuyp Centrum voor Muziek. Op het programma staan de prachtigste nummers van John Ewbank, eigen nummers en Braziliaanse liederen. Het duo heeft twee jaar gewerkt aan het repertoire en het resultaat is er dan ook naar. Hun akoestisch nederlandstalig programma is van het meest verfijnde soort. Eva Kiebooms zang is strelend warm, kleurrijk en van grote souplesse. Mede daardoor blijken aanwezigen ineens heel anders naar de teksten te gaan luisteren en wordt het bewijs geleverd dat deze liederen bepaald niet voor de vergetelheid zijn gemaakt. Het Cuyp-dinerconcert wordt ook nog eens gepresenteerd op basis van verse biologische produkten. Een avond voor de heuse fijnproever dus!

Donderdag 25 oktober, aanvang 20 uur. Entree E 4,00 gratis bij een maaltijd van minimaal E 9,00 in de Badcuyp Centrum voor Muziek, Amsterdam.

De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en interessante onderstromen.

///einde persbericht///

De Badcuyp Centrum voor Muziek
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM AMSTERDAM
Tel. 020-6759669
Fax. 020-6708913
E-mail communicatie@badcuyp.nl Website: www.badcuyp.nl