Gemeente Boxtel

Uitsluitend recht WSD gesub. werk

Uitsluitend recht WSD voor gesubsidieerd werk

Het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel heeft in zijn vergadering van 16 oktober 2007 besloten om de uitvoering van het gesubsidieerde werk in het kader van de Wet werk en bijstand, de WWB, vanaf 1 januari 2008 uit te laten voeren door de WSD in Boxtel. Het Werkvoorzieningschap De Dommel kan dit doen op basis van het verlenen van een uitsluitend recht.

Door de mogelijkheid van een uitsluitend recht te gebruiken conform het Besluit aanbestedingsregels overheidsopdrachten en Europese regelgeving is het niet nodig om een aanbestedingsprocedure te volgen. De basis hiervoor was al eerder gelegd in een aanpassing van de Gemeenschappelijke Regeling WSD.

Het voorstel en het besluit liggen vanaf vrijdag 26 oktober 2007, gedurende 6 weken, ter inzage in de leeskamer van het gemeentehuis van Boxtel, ingang Markt. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en verder na een telefonische afspraak, (0411) 655373.

Op basis van artikel 6.7 van de Algemene wet bestuursrecht kan binnen 6 weken na deze publicatie tegen dit besluit bezwaar gemaakt worden. Een bezwaarschrift kunt u sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.