Persberichten Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht, 25-10-2007

Inbreker aangehouden

ZEIST- Op woensdagavond werd een vermoedelijke inbreker aangehouden. Omstreeks 22.00 uur werd er ingebroken in bedrijf aan de Panweg in Zeist. De verdachten waren weggereden in een auto in de richting van Utrecht. De gegevens van deze auto werden doorgegeven en agenten troffen de auto rijdend aan op de Linschotensingel. De bijrijder rende toen vervolgens hard weg. De bestuurder, 29-jaar uit Utrecht, werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. In de auto werd een laptop aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig.

Inbraak in auto

BUNNIK- Op woensdagmiddag werd er ingebroken in een auto en hierbij werden twee verdachten aangehouden. Omstreeks 15.00 uur werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd bij een tankstation aan de Rijksweg A12. Twee verdachten, 17 en 18 uit Utrecht, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Diefstal televisie

ZEIST- Op dinsdag en woensdag werd er ingebroken in twee woningen aan de Comeniuslaan.
Een raam werd geforceerd van een woning en een LCD televisie werd gestolen. Vermoedelijk werd op woensdagochtend op de dag getracht nog een LCD televisie te stelen. Vermoedelijk zijn hier de dader(s) gestoord omdat de tv uiteindelijk achterbleef. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie district Binnensticht; 0900-8844

Laatst gewijzigd 25-10-2007 10:28 | © Politie Utrecht