Ingezonden persbericht


Deny All opent Benelux-kantoor

Spencer Hinzen benoemd tot Sales Manager Benelux

Maasmechelen, 25 oktober 2007

Deny All, leverancier van geavanceerde application firewall-oplossingen voor complexe IT-omgevingen, betreedt de Benelux-markt. Spencer Hinzen is benoemd tot Sales Manager voor deze regio. Zijn doelstellingen zijn het opbouwen van klantrelaties en het opzetten van een indirect verkoopkanaal van gespecialiseerde security resellers en Service Providers. Het kantoor is gevestigd in Maasmechelen (België).

De snelle uitbreiding en internationalisering die Deny All doormaakt is te danken aan de gespecialiseerde technologie van firewalls voor bedrijfskritische webapplicaties. Deze biedt onder meer geautomatiseerde mechanismen voor black listing, stateful tracking en white listing. De producten zijn bedoeld voor complexe web- en SOAP/XML-applicaties die een hoge graad van beveiliging vereisen, zoals door bancaire bedrijven en overheidsorganisaties worden ingezet.

Het productportfolio van Deny All omvat vier producten. Het vlaggenschip is rWeb, een firewall voor web- en SOAP-applicaties die het hoogst haalbare veiligheidsniveau biedt. rWeb XML-Edition is een firewall voor web- en XML-applicaties, sProxy beidt service, beveiliging en toegankelijkheid voor webapplicaties. rFTP is een applicatie firewall voor documentenverkeer van onder meer FTP-servers.

Spencer Hinzen bouwde zijn ervaring in de ICT- en security markt op bij onder meer Check Point, Getronics, Bladelogic en Aladdin. Bij zowel Aladdin als Bladelogic was hij verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in de Benelux, inclusief de opzet van het indirecte verkoopkanaal. Bij Check Point deed hij ervaring op in de verkoop van firewalls en beveiligingsoplossingen aan grote bedrijven.

Deny All presenteert zich voor het eerst aan het Nederlandse publiek op Infosecurity 2007, 31 oktober - 1 november in de Jaarbeurs Utrecht, hal 8 stand A)57.

---------------------------

Over Deny All
Deny All is een Europees leverancier van beveiligingsoplossingen voor webapplicaties en webservices die het webverkeer stimuleren. De beveiliging tegen bekende en onbekende aanvallen is gegarandeerd door de filtering van datastromen in HTTP(S), SOAP/XML en FTP(S). Tot de functionaliteiten behoren white listing, black listing en scoring listing. Door de geïntegreerde web SSO-authenticatie en toegangsfuncties is het gebruik van de webapplicaties door uitsluitend geautoriseerde gebruikers gewaarborgd. De producten rWeb, rWeb XML Edition, rFTP en sProxy zijn verkrijgbaar als software of service. Ze zijn eenvoudig te installeren en ondersteunen de beschikbaarheidseisen van bedrijfskritische applicaties. Op dit moment worden wereldwijd meer dan 4.000 webapplicaties beschermd met oplossingen van Deny All. Het hoofdkantoor bevindt zich in Frankrijk. Daarnaast heeft het bedrijf partners en kantoren in Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Meer informatie: www.denyall.com