Gemeente Abcoude


Online onderzoek naar Burgerjaarverslag

De gemeente start op 25 oktober samen met Onderzoeksbureau Daadkracht een online onderzoek naar de mening van inwoners over het burgerjaarverslag. Het doel van dit onderzoek is de inhoudelijke kwaliteit van het burgerjaarverslag en de leesbaarheid te kunnen verbeteren.

Alle inwoners kunnen van donderdag 25 oktober tot en met zondag 25 november 2007 in een korte online enquête op de gemeentelijke website www.abcoude.nl hun mening geven. Ook mensen die het burgerjaarverslag niet hebben gelezen, kunnen hun mening geven. Als dank voor de medewerking aan het onderzoek verloot Daadkracht 15 VVV Iris waardecheques ter waarde van EUR 17,50 onder de deelnemers aan het onderzoek. Mocht u vragen hebben over het invullen van de enquête dan kunt u terecht bij Bart Teunissen, Daadkracht: bart@daadkracht.nl.

In het Burgerjaarverslag legt de burgemeester verantwoording af over het reilen en zeilen van de gemeente in het voorgaande jaar. De burgemeester is verplicht om jaarlijks te rapporteren over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en inspraak. Daarnaast kan de burgemeester ook over andere onderwerpen rapporteren. Voorbeelden daarvan zijn veiligheid, invoering Wet Maatschappelijke Ondersteuning en huisvesting. Het Burgerjaarverslag 2006 van de gemeente Abcoude is 1 oktober gepubliceerd.

Klik hier om naar de enquête te gaan.