Ingezonden persbericht


Unisys terug in de Incompany 100

Klanten tonen waardering voor knowhow en prijs-kwaliteitverhouding

Schiphol-Rijk, 25 oktober 2007 - Unisys Corporation (NYSE: UIS) heeft in het onlangs gepubliceerde "Incompany 100"-onderzoek een gemiddelde score behaald van 6,76 en bereikt daarmee een elfde positie in de ranglijst van IT-consultancies in Nederland. Dit jaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid van zakelijke beslissers over adviesbedrijven, werd uitgevoerd door Blauw Research in opdracht van Vondel Publications, uitgever van Incompany.

Na twee jaar afwezigheid is Unisys terug in de ranglijst op een respectable 11e positie in de lijst van IT-consultancies. Bij de eerste tien staan gerenommeerde namen als Sogeti en Logica CMG en daarna volgen vooraanstaande ondernemingen als Capgemini en Accenture. Klanten beloonden Unisys met een uitstekende overallscore van 6,76. In de vier verschillende categorieën behaalde Unisys een prima resultaat met een 6,83 voor 'know how', een 6,81 voor 'resultaat', 6,68 voor 'prijs' en 6,72 voor 'service'. Het onderdeel 'vakkennis' werd bijzonder goed beloond met een 7,38 en de prijs-kwaliteitverhouding werd hoog gewaardeerd met 6,75.

"Ik beschouw dit mooie resultaat als beloning voor de inzet van onze mensen," zegt Frank Kaalen, Vice President en Country General Manager van Unisys Nederland. "De strategische koers, gericht op veilige en betrouwbare bedrijfsprocessen door klanten inzicht te bieden in hun processen, werpt duidelijk zijn vruchten af. De resultaten van deze strategie worden door klanten herkent en gewaardeerd."

Over Unisys

Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

###

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.



Ingezonden persbericht