Travel Unie International Nederland N.V.

HEEL VEEL ACTIES IN HOLLAND INTERNATIONAL VAKANTIEPARKEN BROCHURE

Ook losse actieflyer vakantieparken met weekend of midweek voor slechts ⬠99,- of ⬠119,-

Rijswijk, donderdag 25 oktober 2007 â De nieuwe Holland International Vakantieparken brochure staat boordevol nieuwe parken en speciale acties. Bijvoorbeeld korting op toegangstickets van pretpark Plopsa bij een boeking van een Belgisch vakantiepark. Of ⬠50,- korting op een weekverblijf bij Landal GreenParks. Bovendien is er een speciale Holland International actieflyer met superscherpe aanbiedingen voor een weekend of midweek in een vakantiepark voor maar ⬠99,- of ⬠119,-! Deze actie loopt van oktober 2007 tot en met maart 2008.

Nieuwe Holland International vakantieparken brochure De nieuwe vakantieparken brochure van Holland International loopt van 4 januari 2008 tot en met 5 januari 2009. In de gids zijn, zoals vertrouwd, vele kwaliteitsrijke parken geselecteerd in binnen- en buitenland. De parken variëren van kleinschalige landgoederen in bijvoorbeeld de Ardennen, tot grote, kindvriendelijke parken met talloze faciliteiten. Ook het aanbod van de accommodaties is divers: van tweepersoonsappartementen, tot familiehuizen en van geschakelde bungalows en chalets, tot luxe en vrijstaande bungalows.

Uitbreiding aanbod in Nederland en Frankrijk
Het vakantieparkenaanbod is in de nieuwe vakantieparken brochure van Holland International brochure flink uitgebreid. Op het gebied van wellness, natuur, bijzondere locaties en kindvriendelijkheid heeft Holland International diverse nieuwe vakantieparken geselecteerd. Zo is de Wellness selectie is uitgebreid met Resort de Zeven Heuvelen gelegen in het Rijk van Nijmegen, dat voorzien is van een splinternieuw wellnesscomplex. Nieuwe bijzondere locaties zijn Landal Vitamaris op Schiermonnikoog en Landgoed Hunzebergen nabij een Drents hunebed. Dit laatste park maakt deel uit van het enige 5-sterrenhotel in Drenthe. Net over de Franse grens zijn ook twee nieuwe parken geselecteerd: Belle Dune en Domaine du Val.

Speciale acties in de brochure
Families die aankomend jaar op vakantie naar België willen, kunnen bij het boeken van één negen verschillende Belgische parken, toegangstickets voor Plopsa pretparken reserveren mét korting. En bij een boeking vóór 31 mei 2008 in Landal GreenParks, geldt voor (bijna) alle parken een korting van ⬠50,- op een weekverblijf. Nieuw in de Holland International vakantieparken brochure zijn verder de âAll in prijzenâ. Voor een aantal vakantieparken geldt dat er aankomend jaar géén bijkomende kosten zijn voor bijvoorbeeld schoonmaak, bedlinnen of gas/water/elektra. Deze parken worden in de brochure weergegeven met een âAll in prijzenâ pictogram.

Actieflyer
Naast de nieuwe Holland International vakantieparken brochure is er ook een speciale actieflyer met vijf topparken, die voor een weekend of midweek boekbaar zijn voor slechts ⬠99,- of ⬠119,- (exclusief servicekosten). De actie loopt van oktober 2007 tot en met maart 2008. De vijf parken waarvoor de actie geldt zijn De Krim (Texel), Emslandermeer (Vlagtwedde), Aquadelta (Bruinisse), 't Kuierpadtien (Wezuperbrug) en Molenheide (Houthalen-Helchteren, België).