Ingezonden persbericht




Persbericht

Nieuwegein, 25 oktober 2007

PROVADA sluit driejarige overeenkomsten af met marktpartijen

PROVADA, het platform voor professionele vastgoedpartijen is de afgelopen jaren zowel inhoudelijk, als qua oppervlakte fors gegroeid. Commercieel Directeur John Kerkhoven: "Zo'n twintig organisaties hebben inmiddels al blijk gegeven van hun vertrouwen in de continuïteit en de kwaliteit van de beurs door zich voor drie jaar aan de PROVADA te committeren. Daar zijn wij buitengewoon tevreden mee."

Een van de vastgoedondernemingen die de driejarige overeenkomst met PROVADA ondertekende is ING Real Estate. Anneke de Vries, Country Manager Development Nederland motiveert: "PROVADA is voor mij een aanvulling op de bestaande netwerkmogelijkheden die de al wat langer bestaande beurzen mij bieden. Ik kom op de PROVADA mijn volledige netwerk tegen, zowel gemeentes en overheden, als de top uit het bedrijfsleven maar ook de mensen uit de lagen daaronder. Daarnaast vind ik het erg prettig dat er daadwerkelijk meegedacht wordt door de organisatie over hoe een belangrijk onderwerp uitgelicht kan worden. Door het organiseren van conferenties en panel-discussies waar je je expertise in kwijt kunt, bieden zij à la EXPO Real toegevoegde waarde voor de deelnemende bedrijven en de bezoeker van PROVADA."

Naast ING Real Estate zijn ook Aareal Bank, AM, Ballast Nedam, Cushman & Wakefield, Delta Forte, Elizen-Overmars Vastgoed Groep, Eurocommerce, FGH Bank, Gemeente Roermond, Grontmij, Heijmans, Jones Lang LaSalle, Kats & Waalwijk, Meeùs Bedrijfshuisvesting, Multi Vastgoed, Search, SNS Property Finance en Van Wijnen Groep voor langere tijd een overeenkomst aangegaan.

Einde Bericht