Ingezonden persbericht

Michael de Munnik nieuwe Director Financial Solutions bij IBS

Nieuwegein, 25 oktober 2007 - IBS heeft Michael de Munnik (33) aangesteld als Director Financial Solutions. De Munnik is bij IBS verantwoordelijk voor Research en Development, Consultancy en de Servicedesk. Bij de business unit financial solutions werken ongeveer vijftig mensen.

De Munnik, die bedrijfskunde heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, is geen onbekende voor IBS. Het afgelopen jaar werkte hij als interim manager bij het softwarebedrijf uit Nieuwegein. "Ik kende een aantal mensen die bij IBS werkten, en zij gaven mij het beeld dat IBS een prettige omgeving is om te werken. Dat heb ik het afgelopen jaar ook zelf ervaren."

Communicatie
In zijn nieuwe baan wil hij de communicatie met de consultants die veelal op locatie werken, op gang brengen en houden. "Ik pas niet bij bedrijven waar mensen cijfers zijn geworden. Ik stel de mensen centraal en daarom probeer ik transparant en open te zijn maar ook zal ik heel duidelijk maken waarom het management bepaalde keuzes maakt."

Na een aantal jaren in de consultancy maakt De Munnik nu een andere stap in zijn carrière. "Het zegt iets over het bedrijf IBS en de mensen daar dat ze mij deze kans bieden. IBS is een bedrijf dat heel duidelijk durft te kiezen, ook voor jong en vers bloed. Bovendien is IBS flexibel qua werktijden, waardoor ik privé en werk naar tevredenheid op elkaar kan afstemmen. En dat is in deze functie wel heel bijzonder."

Over IBS
IBS is de nummer 1 in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven. IBS ontwikkelt en implementeert al 30 jaar bedrijfssoftware voor meer dan 5000 klanten in 40 landen. Bedrijfssoftware voor HRM & payroll, financieel management en supply chain & ERP. IBS Nederland is een 100% dochter van de beursgenoteerde Zweedse IBS Group, marktleider op het gebied van supply chain-software, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Kijk voor meer informatie op: www.ibs.nl

Foto's van Michael de Munnik zijn te vinden op: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=66