Gemeente Enkhuizen

25 Oktober 2007

Vervolg bestemmingsplan Gommerwijk West-West

Tijdens de informatieavond op 25 september jl. over het bestemmingsplan Gommerwijk West-West is door veel aanwezigen aangegeven dat men het als een tekortkoming ervaart, dat er tot nu toe geen mogelijkheid is geweest om richting de politiekverantwoordelijken (de gemeenteraad) een mening te geven omtrent de inhoud van dit plan.

Omdat de formele procedure loopt is nagedacht over hoe wij u binnen de kaders van de procedure toch een mogelijkheid kunnen geven om u rechtstreeks tot vertegenwoordigers van de gemeenteraad te richten. Wij zien daartoe de volgende mogelijkheid. Na afloop van de termijn van ter inzage legging van het ontwerp bestemmingsplan (5 november 2007) worden alle ingediende zienswijzen verzameld. Eenieder die binnen de termijn een zienswijze heeft ingediend (vermeld u duidelijk uw naam en adres op de zienswijze ook als het gaat om een gezamenlijke zienswijze) wordt uitgenodigd om ten overstaan van de hoorcommissie ruimtelijke plannen zijn/haar opmerkingen ten aanzien van het bestemmingsplan te verwoorden. Deze hoorcommissie bestaat uit gemeenteraadsleden die binnen hun fractie ruimtelijke ordening als taakveld hebben. Op de persoonlijke uitnodiging zullen wij tijdstip en plaats van de zitting berichten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. G. Langedijk, Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 01 00. Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl