Koninklijke Ahold


Ahold maakt vernieuwingsplannen bekend voor 100 supermarkten van Giant Food

Amsterdam - Ahold maakte vandaag een omvangrijk, driejarig investeringsplan bekend om circa 100 supermarkten van Giant Food in Delaware, Maryland, Virginia en Washington DC te vernieuwen of te vervangen. Het winkelvernieuwingsprogramma, genaamd 'Project Refresh', vertegenwoordigt de grootste investering door Ahold in de Giant Food-winkels sinds de overname van de keten in 1998.

José Alvarez, President en CEO van Stop & Shop/Giant-Landover zei hierover vandaag: "We zijn buitengewoon verheugd over wat deze investering gaat betekenen voor de klanten en werknemers van Giant, en voor de plaatsen waarin wij actief zijn. Het vernieuwingsprogramma onderstreept onze inzet om op deze markten de favoriete supermarkt te blijven."

De investering is vooral gericht op verbetering van de versafdelingen van Giant en modernisering van de supermarkten ten behoeve van het winkelgemak van de klanten. Giant Food verwacht dat de bestaande winkels tijdens het vernieuwingsproces openblijven.

Giant Food's hoofdkantoor staat in Landover, Maryland. Het bedrijf heeft 186 supermarkten in Virginia, Maryland, Delaware en Washington DC, en heeft circa 22.000 medewerkers.