Ingezonden persbericht


---PERSBERICHT---
Hilversum, 24 oktober 2007

100%NL LUISTERAARS ZINGEN MET ANDRÉ HAZES

Vanaf donderdag 25 oktober kunnen 100%NL luisteraars meezingen met André Hazes. De beste en/of meest interessante meezingers worden in de ochtendshow van ADHDave en Patricia van Liemt gedraaid.

Veel bekende Nederlanders hebben duetten met André Hazes opgenomen. Binnenkort komt er zelfs een album uit waarop bekende artiesten zingen met Hazes.

100%NL geeft haar luisteraars nu de mogelijkheid om via hun eigen computer met Andre mee te zingen. Hiervoor heeft 100%NL speciale software ontwikkeld die het niet alleen mogelijk maakt om een duet met Hazes te zingen, maar ook om dat duet in audio en in video op te nemen.

Gaat het nu nog om een duet met Andre Hazes, binnenkort zullen 100%NL-luisteraars ook met andere bekende artiesten een duet kunnen opnemen zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven. Uiteindelijk zullen deelnemers mee kunnen doen aan een wedstrijd, waarbij de prijs een professioneel opgenomen duet met een bekende artiest is.

Iedereen kan mee doen. Om mee te doen moeten luisteraars zich registreren via www.100p.nl. In de ochtendshow, welke elke doordeweekse werkdag plaatsvindt tussen 06 en 09 uur, laten deejays ADHDave en Patricia van Liemt fragmenten horen van de opnames.

De ochtendshow van ADHDave en Patricia van Liemt is elke maandag tot en met vrijdag te horen tussen 06 en 09uur op 100%NL.

---