Speciaal theaterconcert voor goede doel in Isala Theater, Capelle


Opbrengst concert voor Doe Een Wens Stichting

CAPELLE A/D IJSSEL, 20071010 -- Op vrijdag 25 oktober a.s. barst er een groot theaterconcert los onder de titel "That's what Friends are for" in het Isala Theater te Capelle a/d IJssel. Tijdens dit concert worden pareltjes van de The Stones, Van Morrison, Bette Midler en vele anderen goede, oude nummers ten gehore gebracht. De opbrengst van het concert en de kaarverkoop komt geheel ten goede aan de Doe Een Wens Stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar vervuld.

Belangeloos
De bedoeling is dat de aanwezigen een onvergetelijke muzikale avond voorgeschoteld krijgen. Er zijn optredens van het dameskoor "De Krijsende Krengen" en de "Tender Lovers" zullen vanzelfsprekend Elvis nummers zingen. Ook de band van de organisator Jan van Wingerde zelf, "The New Gagdets", treedt op. De bands zullen die avond belangeloos optreden De presentatie is in handen van één van de ambassadeurs van de Doe Een Wens Stichting namelijk Jacques d"Ancona.

Geen onbekende
Organisator Jan van Wingerde is zeker geen onbekende voor Doe Een Wens. Eerder dit jaar al realiseerde hij een bedrag van maar liefst 42.000 euro door met zijn bedrijf FinEdge de 256 kilometer tellende fietstocht van Rotterdam naar Doenrade te volbrengen. Zelf kwam hij zeven jaar geleden met de Stichting in aanraking door zijn dochter. Doe Een Wens sprak hem aan omdat zij niet door de overheid gesubsidieerd worden én omdat het om de vervulling van de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte gaat.

Kaartverkoop
Het gaat hard met de kaartverkoop; dit tot groot genoegen van Jan van Wingerde. Maar er zijn nog enkele kaartjes te koop. Ze kosten 8,50 euro per stuk en zijn te koop bij het Isala Theater aan het Stadsplein te Capelle a/d IJssel. Meer informatie is ook te vinden op: www.isalatheater.nl

Doe Een Wens Stichting Nederland
Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle kinderen hebben hartenwensen. Iets waar ze van dromen, waar ze naar uitkijken. Ook kinderen die een onzekere toekomst hebben; kinderen met een levensbedreigende ziekte. Even kunnen ze alles vergeten. Onbezorgd en blij zijn... iets heel speciaals beleven. Doe Een Wens neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn. DEWS ontvangt geen overheidssteun en is dus afhankelijk van Particulieren (giften, legaten, donateurs), Scholen en verenigingen (acties en evenementen), Bedrijfsleven (Sponsoring en faciliteiten aanbieden) en de SponsorLoterij. Kijk voor meer informatie op www.doeeenwens.nl.





Doe Een Wens Stichting