Ingezonden persbericht


Media alert

Adobe zet Customer Engagement op de agenda

Business Exchange 2007 in het World Forum Convention Center in Den Haag

Amsterdam, 9 oktober 2007 ­ Donderdag 25 oktober aanstaande zal in het World Forum Convention Center in Den Haag Adobe Business Exchange 2007 plaatsvinden. Tijdens dit evenement komen decision makers en IT-professionals uit de profit- en non-profitsector bijeen om ervaringen uit te wisselen. Dit jaar staat Adobe Business Exchange in het teken van Customer Engagement en wordt er aandacht besteed aan actuele onderwerpen waaronder Web 2.0, Self Service, langdurig archiveren en toonaangevende praktijkcases.

"Customer Engagement is de sleutel om het businessmodel van de organisatie te verbeteren", zegt Gary Fry, Managing Director Adobe Systems Benelux. "Steeds meer organisaties weten dat betrokken klanten loyaler en winstgevender zijn. Er valt voor organisaties op dit vlak echter nog veel vooruitgang te boeken."

Customer engagement is een van de meest actuele onderwerpen voor bedrijven en overheidsinstellingen. Volledig betrokken klanten zijn loyaler dankzij de toegevoegde waarde van de dienstverlening en zullen producten eerder aanbevelen aan anderen. Veel organisaties vinden het echter lastig om klanten meer te betrekken bij hun business. Adobe toont tijdens Business Exchange 2007 hoe organisaties deze opgave kunnen realiseren.

Tijdens het evenement zullen diverse experts, klanten en partners van Adobe hun expertise en ervaringen delen met de aanwezigen. Op het programma staan onder andere presentaties van:


* Peter Wonder, Executive Vice President van ABN AMRO
* William Band, Principal Analyst van Forrester Research
* Jeff Whatcott, Vice President Product Marketing van Adobe
* Gilles Domartini, VP & General Manager Online Sales and Marketing van Philips Consumer Electronics
* Achim Ittner, Head of Advisory Office EMEA van SAP

Toegang tot het evenement is gratis. Bezoek voor meer informatie en inschrijving de website van Adobe Business Exchange: www.adobe-business-exchange.com/nl

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Adobe Systems Incorporated
Adobe zorgt voor een revolutie in de manier waarop er in de wereld wordt omgegaan met ideeën en informatie, op elk moment, elke plaats en via elk medium. Ga voor meer informatie over Adobe naar www.adobe.nl, www.adobe.be of www.adobe.com .

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com