Ingezonden persbericht


TomTom WORK één van de innovaties op de BedrijfsautoRAI (TERTS)

Amsterdam, 23 oktober 2007 - TomTom WORK is aanwezig op de BedrijfsautoRAI (TERTS), van 25 oktober tot en met 3 november, en demonstreert daar de succesvolle TomTom WORK-oplossing waarmee bedrijven de beschikking hebben over een fleetmanagementsysteem en navigatie in één. TomTom WORK is geselecteerd als één van de dertig innovaties op de beurs en zal demonstraties verzorgen voor bezoekers en pers.

TomTom WORK is TomTom's product- en dienstenoplossing en biedt geïntegreerde navigatie, tracking en tracing en datacommunicatie voor eigenaren van wagenparken van iedere omvang. De TomTom WEBFLEET-applicatie is uitgerust met gemakkelijke rapportagesoftware die direct gebruikt kan worden. Het uitgebreide TomTom WORK-portfolio geeft eigenaren van bedrijfsvoertuigen meer keus dan ooit om de juiste beslissingen te nemen voor hun bedrijf.

U vindt TomTom WORK in Hal 8, stand 12. Ling Bai, area sales manager Benelux TomTom WORK, is aanwezig op de persdag (donderdag 25 oktober) om toelichting te geven op de producten en diensten van TomTom WORK. De innovaties, waaronder TomTom WORK, worden als film getoond in het 'Start Future Now'-theater. Voor interview-aanvragen kunt u contact opnemen met Jan Faber of Eline Bol van Pride PR.

Meer informatie over TomTom WORK via www.tomtomwork.com