Abbott genoemd door wetenschappelijk tijdschrift tot 'Beste werkgever' in de biotechnische en farmaceutische industrie

25/10/2007 04:10



PR Newswire



ABBOTT PARK, Illinois, October 25 /PRNewswire/ --

- Toonaangevende industriële ontwikkelingsgelegenheden, erkenning van vernieuwend denken, helpen aanmaken van een omgeving waar wetenschappers succes hebben en wetenschap wordt erkend

Voor het vijfde opeenvolgende jaar wordt Abbott (NYSE: ABT) genoemd als één van de 20 topwerkgevers in de top werkgeversenquête van het tijdschrift Science voor de biotechnische en farmaceutische industrie.
Wetenschap is het centrum van Abbott's brede ondernemingsbasis. Om de ervaring van onderzoekers te verbeteren, biedt Abbott een reeks ontwikkelingsgelegenheden op de terreinen van leiderschap en ondernemingsvaardigheden, alsook samenwerkingen met de academische wereld om hen tot succes te brengen in de industriële omgeving. Onlangs werd Abbott ook genoemd als één van de "Beste plaatsen om een carrière te starten" (www.abbott.com/global/url/pressRelease/en_US/60.5:5/Press_Release_0522.htm) door het tijdschrift BusinessWeek.
"Onze wetenschappers helpen om hun volledig potentieel te bereiken is van essentieel belang voor Abbott's voortgaand succes en om nieuwe en betere behandelingsmogelijkheden te vinden voor patiënten, dus is het belangrijk voor ons om een omgeving te voeden waar onze wetenschappers en hun vernieuwende oplossingen kunnen bloeien," zei Miles D. White, voorzitter en president-directeur van Abbott. "Naast opnieuw te worden geëerd voor het type werkplaats dat we hebben gecreëerd door het tijdschrift Science, werd het baanbrekende werk van Abbott onlangs erkend door Prix Galien VS, de Wall Street Journal Technology Awards en de Chicago Innovation Awards." De posities in het tijdschrift Science worden bepaald door een studie geleid door een onafhankelijke onderzoeksfirma in opdracht van de krant en verschenen in een speciaal zakensupplement van het nummer van 12 oktober. De deelnemers aan de enquête werd gevraagd om bedrijven te rangschikken volgens 23 karakteristieken, inclusief financiële sterkte, gemakkelijke aanpassing om te wijzigen en een onderzoeksgedreven omgeving.
De enquête van 2007 trachtte om bedrijven te identificeren met de beste reputaties als werkgevers, gebaseerd op 3 157 enquêteantwoorden van lezers van Science en andere geselecteerde ondervraagden. Negenentwintig procent van de ondervraagden kwamen van buiten de Verenigde Staten, voornamelijk West-Europa en 92 procent werkte in privé-bedrijven.
De enquêteantwoorden werden geanalyseerd door Senn-Delaney Culture Diagnostics & Measurement, die een mathematisch proces gebruikten om een unieke score toe te wijzen om de werkgeversreputatie van de bedrijven te beoordelen, rekening houdend met de 23 verschillende kenmerken, inclusief: Corporatief beeld, Leiderschap en Directie, Financiële bekwaamheid, Werkcultuur/omgeving, Werk/Leven-balans, Academische en collegiale uitwisseling en Compensatie en voordelen.

Vooraanstaande industriële ontwikkelingsmogelijkheden
Een aantal unieke ontwikkelingsprogramma's werden ingesteld voor de wetenschappers van Abbott op alle niveaus van de organisatie om hun vaardigheden te helpen voeden en te doen groeien, om hen op deze manier succes te helpen boeken binnen het bedrijf. Leiderschapsontwikkeling voor wetenschappers, een programma dat specifiek werd ontworpen om verbeterde vaardigheden te leveren voor hoogpotentiële wetenschappers en artsen, helpt leiderschapseigenschappen en zakenvaardigheden te ontwikkelen die gewoonlijk niet worden opgenomen in een normaal studieplan van een wetenschapper. Abbott biedt ook een Physician Development Program aan, ontworpen om artsen die nooit in de industrie hebben gewerkt een overzicht te leveren van het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen. Bovendien werkt Abbott samen met topcolleges en universiteiten om leerplannen uit te werken die wetenschappers zullen helpen om een zakelijke achtergrond te krijgen om in de industrie te werken. Door deze proactieve samenwerking helpt Abbott verzekeren dat de kandidaten die het in rekenschap neemt, de gepaste achtergronden zullen hebben om succesrijk te worden in hun posities.

Belonen en erkennen van innoverende ideeën en prestaties Naast de externe reputatie, worden wetenschappers van Abbott geschikt voor unieke interne erkenning. Introductie tot de prestigieuze Volwiler Society betekent de hoogste eer die een Abbott-wetenschapper kan ontvangen. Werknemers kunnen ook de President's Awards, patent/uitvinder-prijzen en verschillende andere verkrijgen.

Over Abbott
Naast de erkenning in het tijdschrift Science, werd Abbott genoemd onder de beste werkgevers in het land voor wetenschappers door het tijdschrift The Scientist. Het bedrijf werd onlangs genoemd als één van de "Beste plaatsen om een carrière te starten" door het tijdschrift BusinessWeek en stond op de lijst in het tijdschrift Working Mother (Werkende moeder) van de "Top 100 beste bedrijven voor werkende moeders". Abbott werd eveneens gedurende vele jaren opgenomen in de lijst van DiversityInc voor "Top 50 bedrijven voor diversiteit".
Abbott is een globale, breed-gebaseerde gezondheidsverzorgingsbedrijf, toegewijd aan de uitvindingsontwikkeling , fabricatie en commercialisering van farmaceutische en medische producten, inclusief voedingsproducten, apparatuur en diagnostiek. Het bedrijf stelt 65 000 mensen te werk en brengt zijn producten in meer dan 130 landen op de markt.
Nieuwsberichten en andere informatie over Abbott is beschikbaar op de Website van het bedrijf op www.abbott.com.

Website: http://www.abbott.com

Laura Weber van Abbott, +1-847-936-3708