Ingezonden persbericht


LANCOM BENOEMT MICHEL WOUDSTRA TOT KEY ACCOUNT MANAGER

Tilburg, 25 oktober 2007 - LANCOM Systems benoemt Michel Woudstra (38) tot Key account manager. In deze functie is Woudstra verantwoordelijk voor het distributie- en reseller kanaal in Nederland. Voordat hij bij LANCOM in dienst trad, was Woudstra werkzaam bij Tech Data als Productmanager componenten en supplies. Ook werkte hij voor Sony Benelux als Account manager corporate channel.

LANCOM heeft Woudsta aangetrokken omdat de Nederlandse markt boven verwachting groeit. Ook buiten Nederland gaan de zaken goed. Zo heeft LANCOM onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar Frankrijk, Zweden en Noorwegen.

"In de snelgroeiende markt waarin LANCOM zich bevindt, is een ervaren Key account manager onontbeerlijk. Met Woudstra aan het roer in Nederland, kunnen we perfect inspelen op de markt en het kanaal op de juiste manier bedienen", zegt Jan Buis, Country manager Benelux van LANCOM Systems.

***

Over LANCOM
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-bedrijven, overheden en andere organisaties. Het bedrijf levert oplossingen en software voor IP-gebaseerde VPN-, VoIP- en draadloze netwerken, inclusief ondersteuning en dienstverlening. De oplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke klanten. LANCOM richt zich vooral op producten voor internettoegang met geïntegreerde, hoogwaardige firewalls voor ADSL-, SDSL-, ISDN- en UMTS-toegang. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN), draadloze netwerken (Wireless LAN) en Voice over IP. Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Reading (VK), Wenen, Bolzano (Italië), Madrid, Tilburg en Praag. Ralf Koenzen en Ulrich Prinz hebben het bedrijf opgericht en zijn de Managing Directors. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.



Ingezonden persbericht