Samenwerking VLC/Informed Consulting "Best of both Documentum worlds"


UTRECHT, 20071025 -- Informed Consulting maakt snel faam waar het gaat om verzamelen en aanbieden van topsenioriteit in de EMC Documentum analyse- en implementatiemarkt. VLC werkt aan het uitbreiden van de capaciteit implementatiespecia-listen met goed opgeleide informatica-afstudeerders. Binnen ECM-trajecten is behoefte aan beide uiteinden van dit spectrum: senior consultants voor de inhoud, aansturing en kwaliteitsborging, goed opgeleide specialisten voor de uitvoering van realisatie- en implementatietaken. Om opdrachtgevers te kunnen bedienen met de juiste mix hebben VLC en Informed Consulting de handen ineengeslagen.

De Informed Consulting/VLC projectteams kennen een optimale balans tussen aansturing, ervaring, kennis en uitvoering. Daarnaast vallen de kosten van deze tandem-constructie altijd lager uit dan wat in de huidige markt "marktconform" heet, omdat VLC werkt met scherpe tarieven voor startende Documentum implementatie-specialisten.

Met de beschikbare ervaring in het samenwerkingverband is het mogelijk om complete Documentum implementatie-trajecten aan te bieden. Ook managed resourcing behoort tot de mogelijkheden. Binnen de samenwerking kunnen Informed Consulting en VLC projecten op fixed price basis aannemen.

Kortom, wilt u enerzijds de kwaliteitsborging die het werken met de EMC Proven Professionals van Informed Consulting biedt, maar anderzijds ook de kostenvoordelen die het werken met VLC met zich meebrengt, dan is de Informed Consulting/VLC samenwerking iets voor u.

De voordelen nog even op een rijtje:
* Topsenioriteit geborgd (kwaliteit);
* Evenwichtige teamsamenstelling (kostenvoordeel);
* Vele samenwerkingsvormen mogelijk (fixed price, ontwikkelstraat, managed resourcing etc.)


"Informed Consulting zocht naar meer breedte om ook bij grotere ECM-implementaties project-verantwoordelijkheid te kunnen aanbieden aan haar opdrachtgevers. VLC bood ons de uitgelezen mogelijkheid om dit te doen".

Jeroen Jansen, directeur Informed Consulting

"VLC heeft haar consultants stevig - mede door Documentum - op laten leiden om ze zo optimaal voor te bereiden op een carrière als ECM consultant met als specialisatie Documentum. In Informed Consulting vinden wij de ideale partner voor het optimaal benutten van de kwalitei-ten van onze startende consultants."

Paul Baan, directeur VLC

Wilt u weten wat de combinatie VLC/Informed Consulting voor u kan betekenen, neemt u dan contact op met Jeroen Jansen (06-11310748) of Paul Baan (06-14694233) of via info@informedconsulting.nl of info@vlc.nl

Over Informed Consulting

Informed Consulting is een nieuwe speler op de Nederlandse ECM-markt. Sinds 1 januari 2007 adviseert ons team zeer ervaren senior ECM-specialisten onze klanten omtrent de optimale inrichting van de infrastructuur voor Enterprise Content Management (ECM). Naast business en technical consulting levert Informed Consulting gespecialiseerd ECM development en projectmanagement. Onze consultants zijn primair gespecialiseerd in EMC | Documentum-gerelateerde toepassingen. Gevoed door onze bloeiende ECM projectpraktijk bij aansprekende organisaties als Pfizer, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en P-Direkt, AZL en de Provincie Zuid-Holland, draagt ons team dagelijks bij aan de opbouw van het Informed Consulting kenniscentrum rondom Documentum en integraties met toepassingen als Microsoft SharePoint. Informed Consulting is een officiële Documentum Business Partner en al onze consultants zijn EMC Proven Professionals.
Informed Consulting adviseert u graag bij het formuleren van relevante requirements voor uw ECM-implementatie. Ook als u zelf al een eind op weg bent, geeft Informed Consulting graag een second opinion, om te bepalen of een denkrichting of voorziene technische infrastructuur wel ECM-approved is. Wij bieden niet alleen standaard oplossingen, maar veel meer standaard concepten. Dat is de beste basis voor succesvolle ECM-implementaties.

www.informedconsulting.nl
Jeroen Jansen
jeroen.jansen@informedconsulting.nl
+31 (0)6 113 10748 Robert van Raamsdonk
robert.vanraamsdonk@informedconsulting.nl
+31 (0)6 50646809

Over VLC

VLC is een sterk groeiende ICT dienstverlener gericht op ECM, Business Intelligence (BI) en Web Content Management (WCM). De ECM dienstverlening van VLC is gebaseerd op de technologie van partner EMC Documentum. VLC hanteert de visie dat al haar verschillende competentiegebieden samenkomen onder de noemer Enterprise Information Management (EIM). EIM gaat ervan uit dat informatie een productiefactor is waarmee organisaties concurrentievoordeel kunnen behalen, mits die informatie (ongeacht of het content of data betreft) optimaal beschikbaar is voor kenniswerkers in de organisatie, bijvoorbeeld met het oog op snelle en adequate besluitvorming. Specifiek op het gebied van EIM beschikt VLC over een aantal analytische tools die opdrachtgevers kunnen helpen in de voorbereiding naar en het ontwerp van een Enterprise Information Management oplossing.
De sterke groei van VLC wordt met name veroorzaakt doordat VLC succesvol is in het werven van getalenteerde Informatica afstudeerders, welke samen met de partners van VLC (zoals EMC Documentum) worden opgeleid tot specialisten in hun vakgebied. Tegelijkertijd zorgt VLC ervoor dat al haar consultants worden voorbereid op het EIM vakgebied, door ze tevens te trainen in de beginselen van alle VLC competenties.

www.vlc.nl
Paul Baan
paul.baan@vlc.nl
+31(0)6 1469 4233