Business Innovation Award 2007


Digikring Groot Amsterdam organiseert dé award voor innovatieve ideeën in de ICT en nieuwe media

AMSTERDAM, 20071018 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert de Business Innovation Award 2007. Dé award voor ondernemers met inspirerende, innovatieve ideeën en vooruitstrevende toepassingen. Kom 25 oktober 2007 naar de spannende finale avond en ontdek wie de winnaar wordt van de BIA2007!

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Onder het motto `Innovatie = Business Creatie' organiseert Digikring Groot Amsterdam voor het eerst in zijn geschiedenis de Business Innovation Award 2007. Deze onderscheiding is in het leven geroepen om originele en vernieuwende manieren van aanpak te stimuleren. Om creativiteit, inzicht en een gezonde dosis lef op het gebied van ICT en Nieuwe Media op gepaste wijze te belonen.

Een deskundige jury onder leiding van Han Gerrits (bijzonder hoogleraar Technologie en Innovatie aan de VU te Amsterdam) heeft drie kandidaten geselecteerd die een officiële nominatie hebben ontvangen: Cameramanager, Raywyse en Virtuele Windtunnel. Op 25 oktober zal tijdens een feestelijke gelegenheid in Pakhuis de Zwijger de uiteindelijke winnaar van de award door het aanwezige publiek worden geselecteerd. De eerste en enige business innovator 2007 zal naast genoemde award ook een geldbedrag van maar liefst 5000 euro in ontvangst mogen nemen.

Bezoek daarom nu www.digikring.net en meldt u aan voor deze spannende award avond!