Ingezonden persbericht

Warme drukte bij exclusief mini concert Ilse DeLange in Orange Flagship store

Ilse DeLange brengt nieuw album met groot enthousiasme

Den Haag, 26 oktober 2007 - Vanavond gaf Ilse DeLange een intiem optreden voor een select gezelschap van genodigden en winnaars in de Orange Flagship store aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Ilse DeLange trapte het concert af met de song 'Reach for the Light', daarna volgde de hit 'The Lonely One'. Na de zeven nummers sloot Ilse af met 'I'm Not So Tough'. De toegift, een cover van Dolly Parton werd geheel akoestisch in deze intieme setting ten gehore gebracht. Ilse bracht op sfeervolle wijze in totaal negen nummers ten gehore die met veel enthousiasme door het publiek werden ontvangen.

Kijk binnenkort op www.orangemusic.nl waar je het concert nog een keer in z'n geheel kunt terugzien en voor het exclusieve interview met Ilse DeLange. Vanaf volgende week kunnen ook Orange Music klanten het gehele 'Live' album weer beluisteren via Orange Music Station via het nummer 1379. Het nieuwe nummer "Better than rain" is volgende week zaterdag 3 november te zien bij RTL Music World op RTL 5 van 17.00 tot 17.30 uur.

Fotografie: Isabel Nabuurs

Voor meer informatie en high res. beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Vera Wagenaar
Tel: +31 6 28 025 048

Over Orange
Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek dichterbij. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, exclusieve concertregistraties en meer. Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van het North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.