RTL Group

Rita Verdonk te gast in 'Business Class' bij RTL 7

In de Hotels van Oranje te Noordwijk ontvangt Harry Mens op zondag 28 oktober Rita Verdonk in zijn programma Business Class. De veelbesproken politica, die uit de fractie van de VVD is gezet, maakte onlangs bekend dat ze haar eigen politieke beweging opricht. Uit een peiling van TNS NIPO in opdracht van RTL Nieuws van donderdag 18 oktober zou de beweging Trots op Nederland, als er nu verkiezingen zouden worden gehouden, op 29 zetels uitkomen.

Verder bezoekt Suze Mens de jaarlijkse European Road Transport Show en bekijkt ze het meest recente materieel van DaimlerChrysler, Daf Trucks en General Motors. Daarnaast in Business Class onder anderen Bert van Arkel van Van Arkel Investment Coaching, Frank Klemann van Bizner Bank, Gert-Jan Spitzen van Xlens Benelux, Tom Koster en Ruben Molenaar van Allesvan.nl, Harm van Wijk van BeursBulletin.nl en Mario Lai van Restaurant Keizerskroon Deventer. Business Class is ook via live stream te volgen op www.business-class.nl.

Website: Business Class

Uitzending RTL 7: zondag 28 oktober, tussen 11.00 en 12.15 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.