Provincie Zuid-Holland


Presentatie voorlopig ontwerp Zuidwestelijke Randweg Gouda

Op maandag 29 en dinsdag 30 oktober a.s. presenteert de provincie Zuid-Holland het voorlopig ontwerp van de Zuidwestelijke Randweg Gouda (N 207) aan de inwoners en ondernemers in de directe omgeving van de toekomstige weg. Het voorlopig ontwerp is een technische en meer gedetailleerde uitwerking van het vorig jaar gepresenteerde schetsontwerp. De provincie nodigt u van harte uit tijdens deze bijeenkomsten aanwezig te zijn. Beide avonden vinden plaats van 19.30 tot ca. 22.00 uur in het Dorpshuis, Johan Brouckplein 11, in Gouderak.

De presentatie van het voorlopig ontwerp is verdeeld over twee avonden om het accent daar te kunnen leggen waar het voor de aanwezigen het meest interessant is. Zo ligt de nadruk 29 oktober op het gebied rondom de Schoonhovenseweg en krijgt het gebied rondom Middelblok op 30 oktober extra aandacht.

Achtergrond
De provincie Zuid-Holland ontwikkelt samen met de gemeenten Gouda, Ouderkerk en Vlist de Zuidwestelijke Randweg Gouda. Met de aanleg van de weg willen de partijen de druk van het regionale verkeer op Gouda verminderen, de bereikbaarheid en leefbaarheid van de Rotterdamse weg en omgeving verbeteren en zorgen voor een betere ontsluiting van de Krimpenerwaard. De regie ligt in deze fase bij de provincie Zuid-Holland. Voor meer informatie over de Zuidwestelijke Randweg Gouda,kijk opwww.zuid-holland.nl >> thema verkeer en vervoer >> wegverkeer N 207 Zuidwestelijke Randweg Gouda.

Bron: Communicatie 070- 441 66 22


---