AEGON helpt schade te voorkomen met nieuwe website

29/10/2007 12:53



AEGON Nederland



Den Haag, 29 oktober 2007

AEGON helpt schade te voorkomen met nieuwe website

Vandaag opent AEGON een zeer uitgebreide, openbare website over het voorkomen van schades bij bedrijven. Op de preventiesite vinden ondernemers en assurantieadviseurs veel informatie over risico's en preventiemaatregelen. De preventiesite maakt onderdeel uit van www.aegon.nl. Met de preventiesite wil AEGON ondernemers helpen om schade te voorkomen.

Ondernemers krijgen te maken met allerlei risico's bij hun bedrijfsvoering, zoals inbraak, brand, aansprakelijkheid, vervoer en opslag van goederen. Forse schades kunnen zelfs het voortbestaan van een onderneming bedreigen. Daarnaast hanteren de overheid en verzekeraars wetten en regels over preventie.

De nieuwe site is niet alleen een informatiebron voor het advies van assurantieadviseurs. Ook elke ondernemer die wil weten wat hij kan én moet doen om de risico's te beperken, kan voortaan terecht op www.aegon.nl/zakelijk/schadeverzekering/preventie. AEGON's preventiesite is gemaakt en wordt beheerd door het AEGON Preventiecentrum.

Kenmerken van AEGON's preventiesite:

- Actuele informatie over preventie, regelgeving en risico's;
- ABC van veel voorkomende risico's;

- Aansprakelijkheid/ARBO: de Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI?) en quick scan van aansprakelijkheidsrisico's;
- Overzicht van de preventie-eisen die AEGON hanteert;

- Links naar bedrijven die kunnen helpen bij het nemen van preventiemaatregelen, installateurs, leveranciers en overheidsinstanties;

Staat de gewenste informatie niet op de website dan kan men terecht bij het AEGON Preventiecentrum, telefoon (070) 344 83 84 of via preventie@aegon.nl.