Gemeente Castricum

Gedeputeerde Moens op bezoek in Castricum

Gedeputeerde Albert Moens van de Provincie Noord-Holland komt volgende week naar Castricum. Hij legt op 30 oktober uit wat precies de plannen zijn met het project Kust tot kust.

Tijdens een bijeenkomst geeft hij een inleiding over deze geplande ecologische verbindingszone en de gevolgen daarvan voor het buitengebied van Castricum. Moens, die als gedeputeerde onder andere milieu en natuur in zijn portefeuille heeft, is als speciale gast aanwezig bij een bijeenkomst van de Overleggroep Buitengebied Castricum (OBC). De overleggroep is een ontmoetingsplaats voor bewoners en gebruikers van het buitengebied en de organisaties die daar actief zijn. De bijeenkomsten van de OBC zijn bedoeld voor het uitwisselen van informatie. Die informatie kan betrekking hebben op plannen van de gemeente of een andere overheid, maar ook kan men initiatieven vanuit de bevolking hier voor het voetlicht brengen. Voor de bijeenkomst worden ook raadsleden uitgenodigd; die hebben in de OBC een luisterende rol.

De bijeenkomst is openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 30 oktober, vanaf 20.00 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis Castricum (Raadhuisplein 1). De zaal is open vanaf 19.30 uur.