Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Laren, 30 oktober 2007

NATHALIE SOETEMAN NAAR SNP HOLDING

Nathalie Soeteman (32) is per 15 oktober benoemd tot Manager Communicatie bij SNP Holding BV, de houdstermaatschappij van René Stokvis Producties, S&V Fiction, 625 TV Producties, TVBV en S&V Fiction. Nathalie zal zich onder andere bezighouden met het positioneren van de onderneming, haar werkmaatschappijen en producties, in al haar facetten. Ook het algehele persbeleid, de website en de interne communicatie vallen onder haar verantwoordelijkheid.

Nathalie Soeteman is afkomstig van Telegraaf Media Groep, waar ze bij BasisMedia, de uitgever van Sp!ts en Carp*, zowel (eind)redactionele als marketingcommunicatiefuncties bekleedde. Vanuit beide rollen heeft Nathalie veel te maken gehad met de radio- en televisiewereld en heeft ze diverse uitstapjes naar televisie gemaakt. Eerder gaf Nathalie communicatieadvies bij onder meer evenementen- en productiebureau Boemklatsch. Ook naast haar betaalde baan is Nathalie actief op marketing- en communicatievlak, bijvoorbeeld voor de Bart Foundation, het netwerk voor Vrouwen in Marketing en Communicatie VMC en vakvereniging MWG.

Over SNP Holding:
SNP Holding is één van de grootste contentproductiebedrijven van Nederland. Tot de bedrijfscombinatie behoren René Stokvis Producties BV, TVBV van Jeroen Pauw en 625 TV Producties. Ook is SNP Holding aandeelhouder van internetbedrijf Studio Joyo. SNP Holding is gespecialiseerd en sterk groeiend in non spot- / branded content-producties, waarbij multimediale concepten op basis van de communicatiedoelstellingen van de klant worden ontwikkeld. Gezamenlijk produceren de bedrijfsonderdelen van SNP Holding jaarlijks gemiddeld 30 verschillende titels. Voorbeelden hiervan zijn: Ik Vertrek, De Tuinruimers, De Smaakpolitie, Goedemorgen Nederland, Parla, De Grote Beurt, Chirurgenwerk, KiesBeter, Schatjes, Una Voce Particulare, Ingang Oost en That's the Question.