Gemeente Kapelle

Gemeentegids 2007-2008

In de afgelopen week zijn in de gemeente Kapelle de nieuwe gemeentegids en plattegrond van de gemeente Kapelle verspreid. Elk jaar wordt er met veel zorgvuldigheid aan de gemeentegids gewerkt. Alle gemeentelijke afdelingen dragen hun steentje bij, maar een groot deel van de werkzaamheden wordt verzorgd door de uitgever van de gemeentegids.

Ondanks zorgvuldigheid is het niet altijd te voorkomen dat gegevens onjuist in de gids komen. Mocht u in de gids een onjuiste vermelding tegen komen of staat een organisatie niet vermeld dan kunt u dit via de mutatiecoupon achterin de gids melden.

Verspreiding gemeentegids bij nee/nee sticker
Met de verspreider van de gemeente is afgesproken dat de huishoudens met een zogenaamde nee-nee-sticker op de voordeur wel een gemeentegids en plattegrond zouden krijgen. Echter uit vragen van mensen met zon nee-nee-sticker blijkt dat een aantal van u geen gids heeft ontvangen. Wanneer u geen gemeentegids en plattegrond heeft ontvangen, verzoeken we u uw naam en adresgegevens te mailen naar burgerservice@kapelle.nl of telefonisch door te geven via 0113 333 193. U ontvangt dan als nog een gemeentegids en plattegrond.

Hebt u om een andere reden geen gemeentegids ontvangen kunt u deze via bovenstaande gegevens opvragen of ophalen op het gemeentehuis.