Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Politie brengt gevonden antennes terug naar eigenaren

Twello, 30-10-2007 o Agenten van de politie in Twello hebben maandag 29 oktober aan diverse bewoners van de van de Duyn van Maesdamstraat hun autoantenne terug kunnen geven. De antennes werden in de nacht van zaterdag op zondag 28 oktober door onbekenden van 13 autos in deze straat afgehaald en zondag in de buurt teruggevonden.

In dezelfde nacht werden in deze straat afvalcontainers omgegooid, een makelaarsbord verplaatst, een regenton op het dak van een auto gezet en een bloemenkorf uit een tuin gehaald en op een ander adres neergezet. Agenten konden maandagavond 9 van de 13 antennes teruggeven aan de eigenaren. Ze heeft nog vier antennes in haar bezit.

De politie is nog op zoek naar de eigenaren, zodat de laatste antennes terggegeven kunnen worden. Voorts is de politie een onderzoek gestart naar de vernielingen en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 - 8844. De politie gaat er vanuit dat de vernielingen gepleegd zijn door jeugdigen die terugkwamen van het stappen.