Web development vanuit Odessa


ZWAAG, 20071030 -- Bridge, een internationaal outsourcing bedrijf, opent 1 november haar kantoor in Odessa, Oekraine. Vanuit Odessa ligt de focus op programmeerwerk voor met name web bureaus. De belangstelling naar offshoring van web development wordt onder kleinere organisaties steeds groter. De aandacht gaat in de media vaak uit naar grote ondernemingen, maar ook kleinere organisaties besteden werk uit.

De voordelen die organisaties met 1 tot 100 medewerkers kunnen behalen, zijn wellicht nog substantieler dan voor grote organisaties. Kleinere ondernemingen komen vaak op het punt waar ze teveel projecten hebben liggen die niet uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor stokt de groei. Daarnaast is het aannemen van veel mensen veel risicovoller dan voor een groot bedrijf. Het inhuren van flexibel inzetbare capaciteit vanuit het buitenland geeft juist kleine ondernemingen een stevig fundament voor groei en een hogere winstgevendheid.
Vaak bestaat het idee dat alleen grote projecten uitbesteed kunnen worden. Kleine projecten zijn echter eenvoudig uit te besteden en geven een onderneming ook ervaring om grotere projecten uit te besteden. Een klein project is gemakkelijker te specificeren, eenvoudiger te overzien en te managen. Voor kleinere bedrijven is het meestal efficienter om de projecten uit te besteden aan een Nederlandse leverancier met een buitenlandse vestiging. Hierdoor hoeft de onderneming geen tijd te investeren in het zoeken naar een geschikte partner en kan de aansturing van de programmeurs door de leverancier vanuit Nederland gedaan worden. Om hier nog beter op in te spelen, heeft Bridge, naast haar bestaande leveranciers netwerk, nu een eigen vestiging geopend in Odessa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Bridge
Hugo Messer
h.messer@bridge-int.nl
0229271554
0654230708
www.bridge-int.nl





Bridge