Noordwijk Aanrijding tussen twee auto's
Dinsdag 30 oktober rond 07.05 uur gebeurde er op de kruising Van Berckelweg met de oprit naar de N206 een aanrijding tussen twee personenauto's. Een 29 jarige man uit Noordwijk reed naar de oprit en verleende geen voorrang aan een 35 jarige man uit Noordwijk die daar op dat moment hem van rechts kruiste. De 35 jarige raakte bij de aanrijding bekneld. De brandweer haalde hem uit zijn auto. Beide mannen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het LUMC.

Noordwijk Inbraak in woning
De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Tolhoren. In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober werd een raam opengebroken waarna de woning werd doorzocht. Uit de woning zijn diverse goederen gestolen waaronder een portemonnee, horloges en sieraden.

Ter Aar Inbraak in woning
De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Lijsterbeslaan. In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober werd een achterdeur opengebroken en de woning doorzocht. Uit de woning zijn diverse goederen gestolen waaronder een televisie, video- en fotocamera's, mobiele telefoons en een navigatiesysteem.

Gouda Inbraak in woning
De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Livingstonelaan. In de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober werden via een bovenlichtje de sluitboompjes van raam ontsloten waarna men kon inklimmen. Uit de woning is een laptop en tas gestolen. Om dit soort inbraken te voorkomen adviseert de politie sluitboompjes met slot op ramen te monteren.