Sanoma Uitgevers


Heleen Valstar is Dé Vrouwelijke Ondernemer 2007

Heleen Valstar, stand- en interieurbouwster en verzorgster van bloemdecoraties voor de koningin, is gisteren gekozen als Dé Vrouwelijke Ondernemer 2007. Zij ontving de prijs uit handen van de winnares van vorig jaar Catherine van Heest.

Heleen Valstar heeft een toonaangevende organisatie op het gebied van stand- en interieurbouw, evenementen en bijzondere bloemarrangementen. Zij verzorgt bijvoorbeeld alle bloemdecoraties bij de staatsbezoeken van de koningin. Namens het ministerie van buitenlandse zaken verzorgde zij de bloemen bij de ondertekening van de Europese Grondwet in 2004 in Rome. Heleen Valstar heeft 10 medewerkers in dienst en ruim 40 op freelance-basis.

Dé Vrouwelijke Ondernemer is een onderscheiding voor vrouwen die met hun bedrijf een sterke voorbeeldfunctie hebben voor andere vrouwen. Heleen Valstar geldt nu als hét voorbeeld voor vrouwelijke ondernemers in Nederland. Sanoma sponsort Dé vrouwelijke Ondernemer 2007. De onderscheiding is een initiatief van de Federatie Zakenvrouwen.
30 oktober 2007