Mojo Concerts

Joss Stone in Ahoy - Rotterdam

Joss Stone is hot! Omdat het eerder aangekondigde optreden in Amsterdam binnen een mum van tijd uitverkocht raakte, heeft de Britse zangeres besloten terug te komen naar Nederland. De souldiva legt de lat een stukje hoger en heeft daarom op 31 oktober haar zinnen gezet op Rotterdam.

Tijdens haar debuutoptreden in 2004 in de Amsterdamse poptempel Paradiso bewoog de in een hippie jurk getooide Stone zich schuchter over het podium. Anno 2007 is het verlegen blonde meisje uit Devon getransformeerd tot een zelfbewuste roodharige souldiva.

Op haar nieuwe album Introducing Joss Stone staat de Britse ster aan het roer. Met de hulp van producer Raphael Saadiq (Lucy Pearl, Tony Toni Toné) refereert Stone opnieuw aan de klassieke soul uit de jaren zestig en zeventig. Dankzij bijdragen van zangeres Lauryn Hill en rapper Common wordt het heden niet uit het oog verloren.

Woensdag 31 oktober 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 39,-/E 37,-/E 35,-/E 33,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 19 mei om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.